Οδεύει προς τον υποβιβασμό- Αιολικός-Κοζάνη 0-0 στην Αριδαία…


Ο Αιολικός και η Κοζάνη ήταν ισόπαλοι με 0-0, με τους γηπεδούχους να ανεβαίνουν στους 15 πόντους, ενώ οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στους 18 πόντους.

Οι δύο ομάδες έβγαλαν δυναμική από την αρχή του αγώνα και έπαιξαν πολύ ανταγωνιστικά, με το σκορ του πρώτου ημιχρόνου να είναι 0-0.

Το παιχνίδι ήταν ανταγωνιστικό και δυναμικό και στο δεύτερο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 σαν τελικό σκορ και να παίρνουν από ένα πόντο. 

Ο Αιολικός υπό τις οδηγίες του Θωμά Γράφα για ακόμη μια φορά είχε βαθμολογική συγκομιδή σε αγώνα και έμεινε ζωντανός για να σωθεί στην κατηγορία της Super League 2 όπως και η Κοζάνη. 

Την επόμενη αγωνιστική ο Αιολικός παίζει με τον Ηρακλή εκτός έδρας και η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη στην Καρδίτσα με την Αναγέννηση.

 

Αιολικός (Γράφας): Ντόκιτς, Κολλαράς, Γιόκε, Ζάκαριτς, Μπενίτες, Καρανίκας, Μπαλογιάννης, Τριανταφυλλάκος, Σαραντίδης, Ουνγιαλίδης, Τριανταφύλλου.

Κοζάνη (Διγκόζης): Καραγκιόζης, Πάνος, Τσιμπούκας, Σουλιώτης, Τάτσης, Σιατραβάνης, Παπαδόπουλος, Αναστασόπουλος, Ποζατζίδης, Γραμμένος, Μαξίμοβιτς.