Συνεργασία του Μουσικού Σχολείου Μυτιλήνης με το Γερμανικό Σχολείο Thomas Mann School,

 

Συνεργασία του Μουσικού Σχολείου Μυτιλήνης με το Γερμανικό Σχολείο του LübeckThomasMann, στο πλαίσιo του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ με τίτλο « MusicconnectingpeopleinEurope

 

Το Μουσικό Σχολείο Μυτιλήνης, φιλοξενεί το Γερμανικό Σχολείο του LübeckThomasMann, στο πλαίσιοτου Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ με τίτλο « MusicconnectingpeopleinEurope” .

 

Από τις 20 έως 26  Απριλίου 2023 το Μουσικό Σχολείο Μυτιλήνης είχε φιλοξενηθεί από το Γερμανικό Σχολείο.

 

Την Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024 στις 19:30 θα  πραγματοποιηθεί μουσική σύμπραξη  των δύο Σχολείων στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης.

 

Συγκεκριμένα στη συναυλία αυτή θα συμμετέχουν η Σύγχρονη και η Παραδοσιακή Ορχήστρα του Μουσικού Σχολείου Μυτιλήνης, θα λάβουν επίσης μέρος ατομικές συμμετοχές καθώς καιη Ορχήστρα χάλκινων πνευστών του Γερμανικού Σχολείου.

Υπεύθυνοι καθηγητές των Μουσικών  Συνόλων και συντονιστές του προγράμματος είναι: η Πέμη Βερβέρη, ο Αλέξανδρος Γεραγωτέλλης,ο  Κωνσταντίνος Γεραγωτέλλης, ο Χρήστος Παναγιωτάρας, ο Αριστείδης Αποστολής και η Γεωργία Φωτοπούλου.

 

Το Γερμανικό Σχολείο θα συνοδεύει ο Πρόεδρος της Γερμανο-Ελληνικής φιλικής Εταιρείας του Lübeck, κ.Σπυρίδων Ασλανίδης και οι καθηγητές Piechotta, Mechthild, BachHolger και BachCorinna.

 

Η αποστολή θαπαραμείνει στη Λέσβο για το διάστημα 9 έως 15 Μαρτίου και  θα επισκεφθεί διάφορα αξιοθέατα του νησιού.

 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και τη Γενική Γραμματεία Νησιωτικής Πολιτικής για την οικονομική τους ενίσχυση.

Επίσης τον καθηγητή φυσικής αγωγής Κωνσταντίνο Αγκοπιάν για το μάθημα Ελληνικών χορών, που θα πραγματοποιήσει στον χώρο του σχολείου μας.

Και τέλος τους χορηγούς ΚΤΕΛ αστικές συγκοινωνίες και CATERING ELAITIS.