Τέλειωσε το μαρτύριο του πρωταθλήματος και ξεκινά το μαρτύριο των play out- Ηρακλής - Αιολικός 3-0



Ο Ηρακλής χωρίς δυσκολία έκλεισε με νίκη την κανονική διάρκεια της Super League 2, επικρατώντας με 3-0 τον Αιολικό χάρη στο χατ τρικ του Αρόγιο, σε μια κεκλεισμένων των θυρών αναμέτρηση στο γήπεδο της Αριδαίας. 

Θετικό ήταν το ντεμπούτο του Σούλη Παπαδόπουλου στον Ηρακλή καθώς επέστρεψε στις νίκες και έκλεισε με «τρίποντο» την κανονική διάρκεια, με τον Αρόγιο να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής πετυχαίνοντας χατ τρικ.


Ο Ηρακλής μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση βρίσκοντας αρκετά νωρίς το γκολ.

Μόλις στο 5′ ο Αρόγιο μετά το γύρισμα του Γκερμούς σούταρε δυνατά μέσα από την περιοχή και άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0.


Τρία λεπτά μετά οι κυανόλευκοι έχασαν μοναδική ευκαιρία για το 2-0 με τον Κούστα να μην μπορεί να νικήσει σε τετ α τετ τον Ντόκιτς.

Ο Ηρακλής είχε την υπεροχή με τον Αιολικό να μην μπορεί να απειλήσει και να κυκλοφορεί μόνο την μπάλα γύρω από τα καρέ του Παλαβράκη.


Ο Αρόγιο πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 49′ με πια βολίδα από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Το τελικός 3-0 πέτυχε ξανά ο Αρόγιο στο 80′ ολοκληρώνοντας το χατ τρικ, σκοράροντας με σουτ από κοντά.


Έτσι ο Ηρακλής έκλεισε με νίκη πριν τα play outs τερματίζοντας στην 7η θέση με 29 πόντους, ενώ ο Αιολικός έμεινε στην 11η με 19 βαθμούς.

Ηρακλής (Παπαδόπουλος): Παλαβράκης, Χρουσιέλ, Χειρίτραντας, Γκμπενιόν, Ισνάλντο (75′ Πατράλης), Αρόγιο (90′ Τόρες), Εμπό, Νεοφυτίδης, Κούστα, Γκέρμους (85′ Κουντουριώτης), Τσαγκαλίδης.


Αιολικός (Κρισμάρεβιτς): Ντόκιτς, Γιόκε, Ζάκαριτς, Ενομό, Μπενίτεζ, Ιγκνιάτοβιτς, Καρανίκας, Τριανταφυλλάκος, Ουνγιαλίδης, Ντίμοφ, Ζιβογίνοβιτς.

Πηγή https://www.theopinion.gr