Η ηλεκτρονική πλατφόρμα Pharmacy Manager του Πρόδρομου Πατερέλλη στην 15η Health Expo Athens


Την επίσημη παρουσίαση του Pharmacy Manager, μίας καινοτόμας ηλεκτρονικής πλατφόρμας που ίδρυσε και λειτουργεί ο Πρόδρομος Πατερέλλης φτιαγμένη από τον φαρμακοποιό για τον φαρμακοποιό και που ουσιαστικά έρχεται στον κόσμο του φαρμάκου για να αποτελέσει ένα online σύστημα διαχείρισης οφειλών των φαρμακείων, φιλοξένησε η 15η Health Expo Athens που διεξήχθη στις 24 και 25 Φεβρουαρίου στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών.  

 

Η ιδέα για την εφαρμογή αυτή που απευθύνεται σε φαρμακεία, προέρχεται σύμφωνα με τον ιδρυτή του Pharmacy Manager κ. Πατερέλλη από την εμπειρία του στα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην καθημερινότητά του, συγκεντρώνοντας πάρα πολλές ουσιαστικές  λειτουργίες σε μία onlineυπηρεσία.

 

Ο ψηφιακός αυτός βοηθός, φιλοδοξεί να ελέγξει αποτελεσματικά τον έλεγχο των υπολοίπων ενός φαρμακείου και να εκμηδενίσει τα λάθη και τις όποιεςδιαφωνίες, έχοντας ο εκάστοτε φαρμακοποιός τον απόλυτο έλεγχο της επιχείρησης του.

Είναι εξαιρετικά απλό στη χρήση του, δεν προϋποθέτει καμία απολύτως εκπαίδευση και μειώνει αποδεδειγμένα σημαντικά τον χρόνο εξυπηρέτησης καθώς όπως αναφέρει και στην συνέντευξη του «Μέλημα μας αποτελεί οι πελάτες μας καθώς και οι πελάτες των πελατών μας να είναι και οι δύο ευχαριστημένοι».

 

Το Pharmacy Manager, «συστήθηκε» και διακρίθηκε στην 15η Health Expo Athens μέσα από την παρουσίαση του φαρμακοποιού Πρόδρομου Πατερέλλη, ο οποίος είχε την ευκαιρία να μιλήσει και σε μέσα που ειδικεύονται στις ειδήσεις που αφορούν στον ψηφιακό  κόσμο του φαρμάκου.