Κούλουμα στο Mythical Coast με θέα το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου και Live μουσική από τον Εμμανουήλ Ζαχαρακη


Την Καθαρά Δευτέρα, γιορτάζουμε τα κούλουμα, στο εστιατόριο ΚΑΤΙΑ του ξενοδοχείου Mythical Coast, με θησαυρούς της θάλασσας και νηστίσιμες νοστιμιές, σε ένα μαγικό περιβάλλον, με φόντο το απέραντο γαλάζιο της Αιγαίου.

H προνομιακή τοποθεσία του εστιατορίου ΚΑΤΙΑ το καθιστά την ιδανική απόδραση για μια Σαρακοστιανή εμπειρία μόλις 10’ από το κέντρο της Μυτιλήνης.

Δημοφιλές για την υψηλή ποιότητα και τη γαστρονομική του υπεροχή, το εστιατόριο Katia by Mythical Coast προσφέρει στους επισκέπτες της Καθαράς Δευτέρας κορυφαίες σαρακοστιανές προτάσεις με ένα πλούσιο μπουφέ που τα έχει όλα.

Από θησαυρούς της θάλασσας και πρωτότυπες επιλογές μέχρι παραδοσιακές σαρακοστιανές λιχουδιές και απολαυστικά νηστίσιμα γλυκά, όλα θα έχουν την τιμητική τους ανήμερα της πατροπαράδοτης γιορτής.

Στο φιλόξενο και πολυτελή χώρο του, το εύκολα προσβάσιμο ΚΑΤΙΑ by Mythical Coast υποδέχεται όσους επιλέξουν τα νότια της Μυτιλήνης για να πετάξουν φέτος τον αετό.

Με ανάλαφρη διάθεση και ζωντανή μουσική από τον ταλαντούχο και εξαιρετικό Εμμανουήλ Ζαχαρακη που δεν θα μπορούσε να λείπει από τη γιορτινή αυτή μέρα, οι θαμώνες του εστιατορίου θα βρεθούν με φίλους και οικείους σε ένα μοναδικό περιβάλλον με θέα τη θάλασσα, για να απολαύσουν τις εμπνευσμένες δημιουργίες του σεφ.  

 

Buffet Menu: €25 / άτομο,

 

Tηλ. κρατήσεων: 22510-62003

 Διεύθυνση: Περιοχή Κρατηγος Μυτιλήνης