Με Γράφα στο «τιμόνι» και νέο τεχνικό επιτελείο στα πλέι άουτ ο Αιολικός


Ο Θωμάς Γράφας θα καθοδηγήσει τον Αιολικό στα κρίσιμα παιχνίδια των πλέι άουτ για την παραμονή της ομάδας της Μυτιλήνης στην Super League 2.

 

Ο Αιολικός ανακοίνωσε έτσι την πρόσληψη του έμπειρου προπονητή ο οποίος μέχρι πρόσφατα όπως είναι γνωστό εργαζόταν στον Διαγόρα.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

 

Η ΠΑΕ Αιολικός ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή Θωμά Γράφα.

Ο 54χρονος (γενν. 10/02/1970) κόουτς διαθέτει μακρά εμπειρία στις εθνικές κατηγορίες, με 233 ματς σε Α’, Β’ και Γ’ Εθνική.

Τη φετινή σεζόν εργάστηκε στον Διαγόρα, ενώ στο πρόσφατο παρελθόν έχει καθίσει στους πάγκους των Αιγάλεω, Απόλλωνα Λάρισας, Ολυμπιακού Βόλου, ΑΟ Τρίκαλα και Σπάρτης. Τη σεζόν 2016-17 βρέθηκε στη Super League με τη Βέροια, ενώ παλαιότερα πέρασε από Χανιά, Πιερικό, Λάρισα, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Ηρακλή Ψαχνών και ΑΕ Κηφισιά.

 

Το επιτελείο του Θωμά Γράφα

 

Τη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων και άμεσου συνεργάτη του Θωμά Γράφα, αναλαμβάνει ο 56χρονος Γιάννης Γεωργιάδης, με θητεία σε Απόλλωνα Λάρισας, Ολυμπιακό Βόλου, Παλαιόχωρα, ΑΕΛΚ και Ζάκυνθο.

 

Γυμναστής, στη δεύτερη θητεία του στην ομάδα μας, θα είναι ο Δημήτρης Μούρας, που έχει εργαστεί επίσης σε Πανσερραϊκό, Παλαιόχωρα και Ολυμπιακό Βόλου.

Στο τεχνικό επιτελείο εντάσσεται επίσης ως αναλυτής αγώνων και ο Αποστόλης Σταμέλος.

 

Καλώς ήρθατε στον Αιολικό! Κάθε επιτυχία!