ΑΙΟΛΙΚΟΣ.. Αριδαίας: Θύελλα αντιδράσεων ξεσήκωσε η μετακίνηση του Αιολικού στο δημοτικό στάδιο της Αριδαίας


Άμεσες και σκληρές οι ανακοινώσεις από τον Ερασιτέχνη του Αιολικού και των συνδέσμων φιλάθλων Αιολικού Αθηνών και Μυτιλήνης σχετικά με τις εξελίξεις… περι Πόντου και Αριδαίας

 

Κάθετη αρνητικός ο ερασιτέχνης Αιολικός στην απόφαση που πήρε η ΠΑΕ.

 

Πέραν ότι ο ερασιτέχνης Αιολικός κατέχει το 10% των μετοχών της ΠΑΕ, μπορεί να επηρεάσει την ομάδα με τη λειτουργία της Κ19 οπότε η οποιαδήποτε διαφωνία θα ήταν καταστροφική για το σύλλογο.

 

Η ανακοίνωση του ΑΕΠΣ Αιολικού Μυτιλήνης:

 

Η έδρα του Αιολικού ήταν, είναι και θα είναι το Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης. Ούτε η Αριδαία, ούτε η Θεσσαλονίκη.

Ως εκλεγμένο διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη, κατέχοντας νομίμως το 10% των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΠΣ Αιολικός και μεμονωμένα ακόμα μεγαλύτερο ποσοστό, δηλώνουμε ότι δεν ερωτηθήκαμε, ούτε μας γνωστοποιήθηκε ποτέ η πρόθεση όσων χρηματοδοτούν την ΠΑΕ να δηλώσουν έδρα μακριά από τη Μυτιλήνη. Προφανώς γιατί γνώριζαν εξαρχής πως δεν θα ήμασταν ποτέ σύμφωνοι με κάτι τέτοιο.

Είναι ανήθικο και αθέμιτο να ξεριζώνεται η ομάδα από τη φυσική της έδρα, χωρίς να συντρέχει ουσιαστικός λόγος, παρά μόνο για τα προσωπικά συμφέροντα όσων παίρνουν τις διοικητικές αποφάσεις.

Μας προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η Super League 2 καταστρατηγεί την προκήρυξη και το Άρθρο 6, παράγραφος 3. Θα περιμέναμε η διοργανώτρια αρχή ενός επαγγελματικού πρωταθλήματος να σεβαστεί τους κανονισμούς, που η ίδια και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έχουν θεσπίσει.

Καλούμε τους χρηματοδότες της ΠΑΕ, έστω και την ύστατη στιγμή, να αναλογιστούν τις συνέπειες μιας τέτοιας απόφασης και οι δύσκολες μάχες για την παραμονή του Αιολικού στην κατηγορία να δοθούν στον «Ταρλά». Όπως επιβάλλει η ιστορία μισού αιώνα του συλλόγου.

Σε διαφορετική περίπτωση θα είναι οι μοναδικοί υπόλογοι για οτιδήποτε συμβεί από εδώ και στο εξής.

Με εκτίμηση,

Το ΔΣ του ΑΕΠΣ Αιολικός

 

 

Διαβάστε την κοινή ανακοίνωση του συνδέσμου φιλάθλων Αιολικού Αθηνών και Μυτιλήνης σχετικά με τις εξελίξεις…περι Πόντου και Αριδαίας…

 

Η ανακοίνωση:

 

Πλέον τα γεγονότα ξεπερνούν την κόκκινη γραμμή όλων μας.
Ότι συνέβη την φετινή χρόνια στην ομάδα μας,μια χρόνια στην β εθνική μετά από 37 χρόνια, ξεπερνούν την λογική του καθενός αλλά αντικατοπτρίζουν την σήψη της ποδοσφαιρικής ελληνικής πραγματικότητας και Μαλιστα εκτυφλωτικά.
Μια ομάδα περιοδεύων θίασος από την προετοιμασία του καλοκαιριού που όμως θα πάψει να είναι περιοδεύων, στους σημαντικότερους αγώνες της ιστορίας της, και θα δώσει τις τελευταίες της παραστάσεις μακριά από την φυσική της έδρα και μπροστά στο φιλοθεάμων κοινό της Αριδαιας προς τέρψη των απανταχού στοιχηματζηδων , του over,του διπλού και των κόκκινων καρτών…
Όλα τα είχαμε φέτος, ηθοποιούς (και μάλιστα κακούς)που μας έταζαν το λιγότερο 5αδα, κομπάρσους που απλά εκτελούσαν εντολές ,σενάρια πριν κάθε αγωνιστική για το τελικό αποτέλεσμα, τα γκολ,τις κάρτες, και φυσικά σκηνοθέτη και παραγωγούς που ήταν, όπως τους αρμόζει, πάντα στο παρασκήνιο να κινούν τα νήματα.
Και μας, άμοιρους θεατές στη κερκίδα, να μη καταλαβαίνουμε αν το έργο είναι δράμα η κωμωδία αν θα πρέπει να χειροκροτήσουμε η να αρχίσουμε τα γιούχα
Τα κάναμε και τα δυο το αποτέλεσμα το ίδιο …..η παράσταση κακίστη και το τέλος προαποφασισμένο απ το σκηνοθέτη….
Ως εδώ,
Η ομάδα μας λέγεται ΑΙΟΛΙΚΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ έχει ρίζες στη Μικρά Ασία, έδρα τη Μυτιλήνη και για γήπεδο τον Ταρλά, σήμα την ασπίδα ,χρώματα μπλε λευκό και κίτρινο.
Αν κάτι απ τα παραπάνω λείπει δεν είναι Αιολικός.
Τέλος για μας,
Όποιοι εθελοτυφλούν και συνεχίζουν να συμμετέχουν σε αυτό το έκτρωμα είναι ξεκάθαρα εχθροί μας.
Απαιτούμε τις επίσημες τοποθετήσεις των φορέων του νησιού μας για κάτι που ξεπερνάει την ποδοσφαιρική λογική.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΥΤΙΛΗΝΗ.
ΑΙΟΛΙΚΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΛΕΣΒΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΡΙΔΑΙΑ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΙΟΛΙΚΟ ΜΑΣ.
Σ.Φ.Α.Μ 3


Σ.Φ.Α.Α.