Στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Βάδην στην Τουρκία η Μαρία Ζουμπαδέλλη του Α.Σ. Αθλοκίνηση Μυτιλήνης

 

Από τον ΣΕΓΑΣ ανακοινώθηκε η ομάδα των 8 αθλητών και αθλητριών ,  που θα λάβει μέρος στο σύνολο των κατηγοριών του  Βαλκανικού  Πρωταθλήματος Βάδην, που θα πραγματοποιηθεί την  9 Μαρτίου 2024 στην Αττάλεια της Τουρκίας.

Ανάμεσά τους και η αθλήτρια, Μαρία Ζουμπαδέλλη  του Α.Σ.  Αθλοκίνηση Μυτιλήνης που κλήθηκε να συμμετάσχει  στα 5χλμ Βάδην Κ18 Γυναικών.

Η αθλήτρια μετά   την 1η θέση που κατέκτησε  στα 5χλμ Κ18 Γυναικών στην Ημερίδα Βάδην που πραγματοποιήθηκε παράλληλα με το Πανελλήνια Πρωτάθλημα Βάδην  στην παραλία του ΄Αστρους Κυνουρίας  στις 11 Φεβρουαρίου 2024,  πέτυχε  δικαιωματικά  την πρόκριση συμμετοχής της, σ΄αυτή τη σπουδαία διοργάνωση.

Η Αθλοκίνηση Μυτιλήνης  συνεχίζοντας  την παράδοση στο άθλημα του Βάδην μέσα από  την πετυχημένη σχολή του αγωνίσματος,  αναδεικνύει   το ταλέντο των παιδιών και έτσι μετά την ΄Ολγα Φιάσκα άλλη μια αθλήτρια του σωματείου , συνεχίζει  να βαδίζει δυναμικά στις μεγάλες διοργανώσεις του αγωνίσματος εντός και εκτός χώρας.

Το Δ.Σ. της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου συγχαίρει το σωματείο , τον προπονητή της και την ίδια  και εύχεται τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.