Valentines Day στο Mythical Coast


Οι μικρές λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν την ζωή μας πιο όμορφη. Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και έχετε κάθε λόγο να κάνετε ένα pause από την καθημερινότητα και να αφιερώσετε αυτή την ημέρα στον αγαπημένο σας, σε στιγμές ευτυχίας που μας φέρνουν ακόμα πιο κοντά.

Τον μήνα Φεβρουάριο, το πολυτελές Mythical Coast, γεμίζει με ρομαντική διάθεση και μας καλεί να γιορτάσουμε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με ένα ατμοσφαιρικό dinner για δύο στο εστιατόριο Κάτια.

Ο σεφ έχει δημιουργήσει ένα μοναδικό degustation μενού, το οποίο θα απολαύσετε με τη συνοδεία μουσικής. Τιμή μενού ανά 2 άτομα 50€

Η ρομαντική βραδιά μπορεί να συνεχίσει με μια υπέροχη διαμονή στο ξενοδοχείο που ειδικά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου έχει ετοιμάσει ειδικό πακέτο.

Το χαρακτηριστικό του design, οι υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών και οι in-hotel προτάσεις γαστρονομίας και διασκέδασης που ακολουθούν την τάση της διεθνούς high-end ξενοδοχειακής σκηνής, το καθιστά τον απόλυτο προορισμό διαμονής. Το ξενοδοχείο με τα 98 δωμάτια και τις σουίτες, αποτελεί ήδη αγαπημένο spot για celebrities, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ τα events που διοργανώνονται στα εστιατόριο Κάτια προσελκύουν opinion leaders και επισκέπτες από ολόκληρη την πόλη.

 

Για κρατήσεις καλέστε στο 2251062003-4