Με sold-out, πρόταση γάμου και εξαιρετικές κριτικές πραγματοποιήθηκε η ήμερα του Αγίου Βαλεντίνου στο Mythical Coast! (PICS, VID)


Sold out ήταν οι κρατήσεις στα εστιατόριο Κατια του ξενοδοχείου Mythical Coast για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στην Μυτιλήνη

Σε μια ζεστή και ρομαντική ατμόσφαιρα, το "Mythical Coast" γιόρτασε την αγάπη και τον έρωτα σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό απόλαυσης και υψηλής γαστρονομίας.

Οι σεφ του ξενοδοχείου είχαν επιμεληθεί ένα μοναδικό μενού για τη βραδιά του Αγίου Βαλεντίνου στις 14 Φεβρουαρίου που αναδείκνυε τη φαντασία και τις high-end γεύσεις.

-Έκπληξη της βραδιάς η πρόταση γάμου!

Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου επέλεξε ένας πελάτης του ξενοδοχείου, όχι απλώς για να εκφράσει τον έρωτά του στο έτερό του ήμισυ, αλλά και για να κάνει πρόταση γάμου, ολοκληρώνοντας με τον πιο ρομαντικό τρόπο το… “ζήσανε και αυτοί καλά”.

Άλλωστε, υπάρχει πιο ρομαντική στιγμή από το να σου ζητήσει ο αγαπημένος σου να τον παντρευτείς, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου;

Κάπως, έτσι φαίνεται το σκέφτηκε και ο νεαρός άνδρας, ο οποίος συνόδευσε τα λουλούδια με ένα μονόπετρο και την πολυπόθητη ερώτηση: “Θα με παντρευτείς;” την Ημέρα των Ερωτευμένων. Με τις πιθανότητες – λόγω και του υπέρτατου ρομαντισμού – για το επίσης πολυπόθητο “I do” να ηταν με το μέρος του.

Η αγαπημένη του κοπέλα, , έκπληκτη και περιχαρής, απάντησε θετικά στην πρόταση γάμου και βέβαια το κοινό τους αποθέωσε στα χειροκροτήματα και τις ευχές!