ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε μια πολυτελή διαμονή σε σουίτα στο Mythical Coast για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου


Ο έρωτας γιορτάζει στο Mythical Coast…..

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η πιο ρομαντική βραδιά του χρόνου πλησιάζει και σας δίνεται μια μοναδική ευκαιρία να ανανεώσετε τον έρωτά σας! Αναμφίβολα, η πιο εγγυημένη "συνταγή" για να φουντώσετε τον έρωτά σας είναι μια απόδραση, ένα ταξιδάκι μακριά από όλους κι απ’ όλα.

Ένας τυχερός θα κερδίσει 1 διανυκτέρευση σε σουίτα  (για 2 άτομα) στο πολυτελές ξενοδοχείο στις 14 Φεβρουαρίου!

Σε απόσταση αναπνοής από την Μυτιλήνη, το Mythical Coast σε συνεργασία με το LesvosPost σας προσφέρει διαμονή σε σουίτα με μαγευτική θέα στο Αιγαίο πέλαγος, πλούσιο πρωινό και ειδικές εκπτώσεις στην χρήση εσωτερικής & εξωτερικής πισίνας, γυμναστηρίου, σάουνα, hamam στο Κέντρο Ευεξίας.

Κατά την άφιξη, απολαύστε αγκαλιά με τον/την αγαπημένο/η σας την μαγευτική θέα του Αιγαίου ενω το βράδυ ικανοποιήστε τον ουρανίσκο σας με μεσογειακή και διεθνή κουζίνα ή ένα υγιεινό σνακ και τελειώστε το γεύμα σας με ένα λαχταριστό γλυκό, ένα ευφάνταστο κοκτέιλ ή ένα παλαιωμένο ουίσκι .Ότι κι αν επιλέξετε, είναι βέβαιο πως το εστιατόριο και το bar του Mythical Coast θα ικανοποιήσουν την επιθυμία σας!

Συνδυάστε τη διαμονή σας με ένα χαλαρωτικό μασάζ ή μια περιποίηση προσώπου εκμεταλλευόμενοι της 20% έκπτωσης, κάντε μια βουτιά στις εσωτερικές πισίνες και νιώστε τις αισθήσεις σας να ζωντανεύουν…

Για να το κερδίσεις, δεν έχεις παρά να αναζητήσεις το post του διαγωνισμού στον επίσημο λογαριασμό του LesvosPost https://www.facebook.com/LesvosPost στο Facebook, να κάνεις follow το account μας (αν δεν το έχεις κάνει ήδη), να αφήσεις το σχόλιό σου κάτω από τη φωτογραφία, κάνοντας tag έναν φίλο/η σου. Στο τέλος, μην παραλείψεις να σπεύσεις στον λογαριασμό του Mythical Coast (https://www.facebook.com/MYTHICALCOAST) για να κάνεις follow και εκεί, ώστε να είναι έγκυρη η συμμετοχή σου!

Για συμμέτοχη στον διαγωνισμό ΜΠΕΙΤΕ ΕΔΩ https://www.facebook.com/photo/?fbid=873007541500605&set=a.325223782945653

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 01/02 έως τις 12/02 και ο νικητής θα ενημερωθεί με μήνυμα στο facebook!

 

Τι περιμένεις λοιπόν;

Πάρε μέρος και μπορεί να είσαι εσύ η τυχερή/ ος που θα περάσει μια υπέροχη βραδιά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο πιο υπέροχο ξενοδοχείο της πόλης.

 

**Δικαίωμα Συμμετοχής έχουν μόνο άτομα ηλικίας άνω των 20 ετών.