Συνάντηση του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου με τα στελέχη της EUROBANK

 

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης συναντήθηκε με  τον Πρόεδρο του ΔΣ της EUROBANK Καθ. Γεώργιο Ζανιά και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Τράπεζας, κ. Φωκίωνα Καραβία, στο πλαίσιο της επίσκεψης των στελεχών της τράπεζας στην Λέσβο όπου παρουσίασαν το πρόγραμμα δημιουργίας νέων θέσεων απασχόλησης στην υπηρεσία EuroPhone Banking.

Παρόντες στην συνάντηση ήταν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Διοικητικού και Οικονομικού Δημήτρης Καλλίας, η Επικεφαλής Specialized Segments & Customer Excellence Ελίνα Νικάκη και η Διευθύντρια του Καταστήματος Μυτιλήνης Φραγκούλα Τοπάλη.

Ο Περιφερειάρχης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Θέλω να συγχαρώ τα στελέχη της Τράπεζας για την απόφαση τους  να επεκτείνουν το Πρόγραμμα “Μπροστά για την Οικογένεια” και στο Βόρειο Αιγαίο, δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας αλλά και για την συνολική τους προσφορά και τις δράσεις του προγράμματος “Μπροστά για την Οικογένεια” το οποίο υλοποιούν.

Σε μια συγκυρία όπου ο θεσμός της οικογένειας πλήττεται βάναυσα, κάθε προσπάθεια στήριξης του, μας βρίσκει συμπαραστάτες».