Αθηναϊκό Digital Agency στο top10 της Ευρώπης


Η iArk Boutique Digital Agency με έδρα την Αθήνα βρίσκεται στις 10 κορυφαίες εταιρείες στην Ευρώπη σε ότι αφορά την κατασκευή ιστοσελίδων και το Digital Marketing. Με παρουσία μεγαλύτερη των 15 ετών στο χώρο του Digital Marketing, η iArk παρέχει εξατομικευμένες λύσεις για όλες τις επιχειρήσεις.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Design Drizzle, η iArk Boutique Digital Agency ξεχωρίζει για το υψηλής αισθητικής design της στις κατασκευές custom ιστοσελίδων, με τα μέλη της ομάδας της να δίνουν ιδιαίτερη έμφαση και προσοχή στην επιλογή φωτογραφιών, γραμματοσειρών καθώς και τη συγγραφή πρωτότυπου περιεχομένου. Εχοντας ως πρωταρχικό στόχο την προσέλκυση πελατών για την επιχείρησή σας, χρησιμοποιεί τα κορυφαία εργαλεία της αγοράς για μεγαλύτερη στόχευση και ανάλυση του ανταγωνισμού.

Οι κύριοι πυλώνες της απαρτίζονται από την Κατασκευή Ιστοσελίδων & Eshop ( ηλεκτρονικού καταστήματος ), τη Διαχείριση & τη Διαφήμιση των Social Media, τις Διαφημίσεις στη Google καθώς και μια ευρεία γκάμα Digital Marketing Υπηρεσιών! Η ιδεά σας μπορεί να μεταφερθεί στον digital κόσμο με την καλύτερη δυνατή απεικόνιση κι εσείς να αποκτήσετε τον πιο αξιόπιστο συνεργάτη!

Κλείνοντας, να σημειώσουμε, ότι ο επικεφαλής της εταιρείας Μίμης Βασιλείου έχει καταγωγή από τη Σάμο, οπότε γνωρίζει καλύτερα τους καταλληλότερους τρόπους προώθησης των  επιχειρήσεων μέσω των Digital Channels.