Ν.Ε. Λέσβου του ΠΑΣΟΚ: Δόθηκε το σύνθημα για την εδραίωση της επιστροφής του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής στις προσεχείς ευρωεκλογές

 

Πλήθος κόσμου παρέστη στην εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας της Νομαρχιακής Επιτροπής Λέσβου του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής στη Μυτιλήνη το απόγευμα της Παρασκευής. Σε αυτή πραγματοποιήθηκε και πολιτική ομιλία από τον Βουλευτή Επικρατείας του κόμματος, συντοπίτη μας Παναγιώτη Δουδωνή.

Ο κ. Δουδωνής αφού στηλίτευσε την πολιτική της Νέας Δημοκρατίας, επεσήμανε πως το ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής, αποτελεί τον βασικό εκφραστή της δημοκρατικής προοδευτικής παράταξης και εξέφρασε την πεποίθησή του πως θα αναδειχθεί δεύτερη δύναμη στις προσεχείς ευρωεκλογές. Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά, όπως συνέβη στον Νομό Λέσβου κατά τις τελευταίες εθνικές εκλογές, όπου το κόμμα βρέθηκε στη 2η θέση, έτσι θα συμβεί και σε πανελλαδικό επίπεδο στις ευρωπαϊκές εκλογές το ερχόμενο καλοκαίρι, ζητώντας από τα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής, να συνεχίσουν το ίδιο δυναμικά τον αγώνα τους για την προβολή των θέσεων της παράταξης.

Μετά την ομιλία, πραγματοποιήθηκε η κοπή και το μοίρασμα της πίτας στους παρευρισκόμενους.