Κοπή βασιλόπιτας και γενική συνέλευση στην Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λέσβου


«ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΚΑΙ ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ «Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΛΕΣ.» 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΊΟΥ 2024

 

Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό θεατράκι του Δήμου Μυτιλήνης στην Χρυσομαλλούσα, η Κοπή Βασιλόπιτας της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λέσβου. Την τελετή ευλόγησαν και αγίασαν οι Στρατιωτικοί Ιερείς, Πρωτοπρεσβύτερος Λγός (ΣΙ) Κόμβος Προκόπιος Δντής (Θ) 98 ΑΔΤΕ και ο Λγός (ΣΙ) Θεόδωρος Δεληγιάννης.

 

Στην τελετή παρευρέθηκαν ο κ. Στρατηγέλλης Γεώργιος, εκπρόσωπος του Βουλευτή Ν. Λέσβου κ. Χαράλαμπου Αθανασίου , ο Αντιπρόσωπος του Στρατηγού της 98 ΑΔΤΕ ηχης (ΠΖ) Ευστράτιος Χατζηστυλιανού ,ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Μυτιλήνης κ .Σωκράτης Γιακουμής καθώς και ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρωτογενή Τομέα του Δήμου Μυτιλήνης κ. Χρήστος Τσιβγούλης. Χαιρετισμό απέστειλαν ο Βουλευτής Ν. Λέσβου κ. Παναγιώτης Παρασκευαϊδης καθώς και ο Περιφερειάρχης Βορείου. Αιγαίου κ. Μουτζούρης Κωνσταντίνος. Στην τελετή τιμήθηκαν τα ιδρυτικά μέλη της Ένωσης , Σχής (ΕΑ) Θεόδωρος Κουτσίδης και Ανθγός (ΕΑ) Δημήτριος Ιωαννίδης για την πολυετή προσφορά τους σε αυτήν.

 

Ακολούθησε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λέσβου σύμφωνα με το άρθρο 11 του καταστατικού, με τα ακόλουθα θέματα: α. Παρουσίαση Διοικητικού απολογισμού από τον Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. β. Παρουσίαση οικονομικού ισολογισμού Διαχειριστικής περιόδου 01/01/2023 μέχρι 31/12/2023 και προϋπολογισμού έτους 2024 από τον Γεν. Γραμματέα του ΔΣ. γ. Παρουσίαση Έκθεσης της Εξελεγκτικής Επιτροπής. και απαλλαγή του Δ.Σ. από κάθε ευθύνη οικονομικής Διαχείρισης.

 

Στη συνέχεια τα μέλη της ένωσης ενημερώθηκαν από το Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΛΕΣ. για όλες τις πρωτοβουλίες που έχουν αναληφθεί και βρίσκονται σε εξέλιξη καθώς και τους στόχους που έχει θέσει για το 2024 η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών «Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.» σε θέματα γενικού ενδιαφέροντος. Τα μέλη εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την έως τώρα θεσμική τους εκπροσώπηση από την ένωση και υπήρξε αναγνώριση και παραδοχή από όλους για την μεγάλη συμβολή της «Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ» στην προάσπιση των συμφερόντων τους, δίνοντας της ψήφο εμπιστοσύνης. Η Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΛΕΣ. ευχαριστεί θερμά το Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Μυτιλήνης για την παραχώρηση της αίθουσάς του, την ΕΠΟΜ για την προσφορά ποτών για την εκδήλωσή μας καθώς και όλα τα μέλη και φίλους της για την προσέλευσή τους στη Γενική Συνέλευση και δηλώνει πως η παρουσία και η συμμετοχή τους σε εκδηλώσεις των ανωτάτων οργάνων του Σωματείου όπως η Γενική Συνέλευση, μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να φέρει για την θεσμική τους εκπροσώπηση καθώς μέσα από το διάλογο και τις δημοκρατικές διαδικασίες δίνονται απαντήσεις και βρίσκονται λύσεις στα τόσα προβλήματα που ταλανίζουν τον κλάδο μας.