Συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς οι εργασίες αποκατάστασης του πλακόστρωτου στην οδό Ερμού Μυτιλήνης


Συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης πλακόστρωτου στην οδό Ερμού, οι οποίες ξεκίνησαν την προηγούμενη εβδομάδα.

 

Από την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2024, οι εργασίες θα μεταφερθούν στο τμήμα από την οδό Αδραμυτίου (Γενί Τζαμί) έως την οδό Ισαύρων (Φαρμακείο Νίκου Ευριπιώτη) για διάστημα έως 5 ημερών.

Για τα υπόλοιπα τμήματα, και ειδικότερα:

από την οδό Ισαύρων έως την οδό Πιττακού

από την οδό Πιττακού έως τα Κεντρικά Λύκεια

θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

Θυμίζουμε, πως στα τμήματα αυτά θα πραγματοποιηθούν εργασίες αποξήλωσης του πλακόστρωτου και επανατοποθέτηση, στα σημεία που παρουσιάζουν φθορές με τις υφιστάμενες πλάκες ή με νέες όμοιες με τις υφιστάμενες όπου απαιτηθεί. Κατά τις εργασίες τα τμήματα θα είναι κλειστά για όλα τα τροχοφόρα εκτός των οχημάτων έκτακτης ανάγκης (ΕΚΑΒ, Πυροσβεστικής, Αστυνομίας κλπ), καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου. Η κυκλοφορία των τροχοφόρων θα γίνεται από παρόδιες οδούς στα τμήματα που επιτρέπεται η κίνηση οχημάτων.

Οι πεζοί θα μπορούν να κυκλοφορούν κατά την εκτέλεση των εργασιών από οριοθετημένους διαδρόμους που θα υπάρχουν με ευθύνη του αναδόχου. Επιπλέον, τα  οχήματα και οι  πεζοί  θα ενημερώνονται με πληροφοριακές πινακίδες τόσο για την εκτέλεση έργων όσο και για το τμήμα της οδού που  θα παραμένει κλειστό  με ευθύνη και υποχρέωση του αναδόχου.