Ολονυχτία από τους αγρότες στην Λαρσο και νέα συγκέντρωση αύριο (ΒΙΝΤΕΟ)


Στην κινητοποίηση που πραγματοποιούν σήμερα, Παρασκευή (02/02/2024), οι αγρότες της Λέσβου, ξεκίνησαν από τις 12:00 το μεσημέρι στον κόμβο της Λάρσου στην ΕΟ Μυτιλήνης – Καλλονής, διαμαρτυρόμενοι για την οικονομική κατάσταση που αντιμετωπίζουν. Αμέσων μετά πορεία κατέβηκε πρός την πόλη της Μυτιλήνης.

Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Λέσβου ανακοινώνει ότι θα συνεχίσει τον αγώνα παραμένοντας στο μπλόκο και καλούμε όλους τους αγρότες, κτηνοτρόφους και τα άλλα λαϊκά στρώματα να το ενισχύσουν με την παρουσία τους. Θα παραμείνουμε όλη την νύχτα στο μπλόκο και θα κλιμακώσουμε με νέα κινητοποίηση αύριο το μεσημέρι στις 12:00 Ραντεβού στην Λάρσο.

Σήμερα Παρασκευή οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι του νησιού μας, κατέβηκαν από τα χωριά και διαδήλωσαν στον κόμβο της Λάρσου, για να υπερασπιστούν το εισόδημα τους που συρρικνώνεται ολοένα και περισσότερο ενώ το κόστος παραγωγής συνεχώς αυξάνεται.

Οι αγροτοκτηνοτρόφοι αποφάσισαν να συνεχίσουν τον αγώνα τους και θα παραμείνουν όλο το βράδυ στο μπλόκο της Λάρσου ενώ αύριο Σάββατο 3 Φλεβάρη θα πραγματοποιηθεί νέα συγκέντρωση στις 12 το μεσημέρι.

Καλούμε, τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες, τους άνεργους και την νεολαία, να σταθεί δίπλα τους και να ενισχύσει το μπλόκο των αγροτοκτηνοτρόφων και αύριο να συμμετέχουν μαζικά στην συγκέντρωση.

Εργατιά-αγροτιά και φωνή και μια γροθιά.

 

Εναέρια πλάνα από την συγκέντρωση στη Λάρσο (ώρα λήψης πλάνων 13:05) :