ΤΕΛΟΣ και επίσημα από την Β΄ τοπική Λέσβου ο Αιολικός Κ19


Ανακοίνωση ΑΕΠΣ Αιολικός και αποχώρηση από τη Β’ ΕΠΣ Λέσβου

Αναμένοντας την έγγραφη επίσημη απάντηση της ΕΠΣ Λέσβου, που δεν ήρθε ποτέ, είμαστε αναγκασμένοι να σταθούμε μόνο στα όσα προφορικά μας μετέφερε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου κ. Παντελής Βερρής: «Ο  Αιολικός θα ήταν καλό να αποσυρθεί».

Έτσι και θα πράξουμε λοιπόν. Η ομάδα μας αποσύρεται από το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣ Λέσβου, κατά προτροπή της διοργανώτριας αρχής, ώστε να μη διαταραχθεί το αγωνιστικό πρόγραμμα της κατηγορίας. Δεν είχαμε εξάλλου, ποτέ, τέτοιο σκοπό. Αντιθέτως, στόχος μας ήταν να βοηθήσουμε στην ανάπτυξη του αθλήματος, συμμετέχοντας και εκπαιδεύοντας, σε μια εποχή που δυστυχώς οι ομάδες στις τοπικές κατηγορίες της Λέσβου λιγοστεύουν επικίνδυνα.

Από την πλευρά μας κάναμε το χρέος μας απέναντι στην 48χρονη ιστορία του συλλόγου, τιμώντας πρώτιστα το ίδιο το λεσβιακό ποδόσφαιρο. Παρουσιάσαμε μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα, δίνοντας πολλές ευκαιρίες σε Μυτιληνιούς ποδοσφαιριστές, αξιοποιώντας παράλληλα όλο το scouting από τη συνεργασία μας με τη Rush Greece, ώστε να φορέσουν τη φανέλα του Αιολικού Κ19 και αξιόλογοι ποδοσφαιριστές εκτός Λέσβου. Οι οποίοι από εδώ και στο εξής θα τιμούν τα κυανόλευκα στο πρωτάθλημα της Super League 2 Κ19.

Καλή συνέχεια σε όλες τις ομάδες της Β’ ΕΠΣ Λέσβου. Ας κερδίσει στο εξής ο πιο ικανός. Γιατί ο καλύτερος ήταν ο Αιολικός.

Με εκτίμηση,

ΑΕΠΣ Αιολικός