Εντυπωσιακό Sold Out ρεβεγιόν παραμονής πρωτοχρονιάς στο νεότευκτο Mythical Coast στην Μυτιλήνη (PICS, VID)


Αριθμούς ρεκόρ κατέγραψε με το κλείσιμο του χρόνου η προσέλευση στη Λέσβο των Τούρκων τουριστών για πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν στο νησί.

Από το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2023 μέχρι και το πρωί της Κυριακής 31 Δεκεμβρίου 2023 πέρασαν το τελωνείο της Χίου πανω από 1500 Τούρκοι επισκέπτες.

Στην πόλη της Μυτιλήνης η παρουσία τους ηταν έντονη, η πληρότητα στα ξενοδοχεία ειδικά της πόλης ηταν σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό και η κίνηση στα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα επίσης πολύ καλή, ώστε οι επαγγελματίες του νησιού να κλείσουν τον χρόνο ελπιδοφόρα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έγιναν γνωστά και παρά τη διαδικασία έκδοσης βίζας, η οποία αναμένεται να διευκολυνθεί μετά την έγκριση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή των συμφωνηθέντων κατά την συνάντηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν, η Λέσβος, η Χίος και η Σάμος ήταν τουριστικοί προορισμοί για τους Τούρκους σε όλη τη διάρκεια του χρόνου που πέρασε, ακόμα και κατά τον πρόσφατο εορτασμό της Πρωτοχρονιάς.

Το 2023 πάνω από 120.000 Τούρκοι επισκέφθηκαν τη Χίο, περίπου 75.000 τη Λέσβο και 103.000 τη Σάμο.

 


-Παραμονή πρωτοχρονιάς στο Mythical Coast

Η προσέγγιση της Πρωτοχρονιάς είναι πάντα ένας ιδιαίτερος λόγος για γιορτή και εορτασμό. Και τίποτα δεν συνδυάζει τον πολυτελή χαρακτήρα με την υπέροχη γαστρονομική απόλαυση καλύτερα από ένα ρεβεγιόν στο Mythical Coast

Το Mythical Coast, με την αρχοντική του αύρα και την εκλεπτυσμένη αισθητική, ανάμενε τους επισκέπτες του για ένα πρωτοχρονιάτικο ταξίδι γεμάτο γαστρονομικές απολαύσεις και πολυτέλεια.

Η βραδιά της παραμονής Πρωτοχρονιάς ήταν γεμάτη λάμψη, κομψότητα και γαστρονομική απόλαυση.

Το κλίμα του Mythical Coast, με την εντυπωσιακή διακόσμηση και τη ζεστασιά του, δημιούργησε το ιδανικό περιβάλλον για ένα αξέχαστο ρεβεγιόν.

Την έλευση του νέου έτους γιόρτασαν στο κατάμεστο εστιατόριο ΚΑΤΙΑ του 5αστερου ξενοδοχείου  Mythical Coast στην Κρατηγο Μυτιλήνης εκατοντάδες συμπολίτες μας από όλη την Λέσβο αλλά και περίπου 260 Τούρκοι επισκέπτες!

Η ορχήστρα του 4 γενιες ξεσήκωσε τους καλεσμένους και τους διασκέδασε μέχρι τα ξημερώματα!

Το εορταστικό μενού των Chef άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις με το γλυκό να έρχεται και να κλέβει στο τέλος την παράσταση!

Το γλέντι κράτησε μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες στην παραμυθένια αίθουσα δεξιώσεων του εστιατορίου ΚΑΤΙΑ, με τον κόσμο να αποχωρεί γεμάτος χαμόγελα, χαρά και τις καλύτερες εντυπώσεις!

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή ήταν η 1η αλλαγή χρονιάς για το 5αστερο ξενοδοχείο που ξεκίνησε την λειτουργία του μόλις τον Απρίλιο του 2023