Η Τοπική Διοίκηση Λέσβου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών στηρίζει την ΣΥΝ-εξέλιξη


Στήριξη της ΣΥΝ-εξέλιξης από την IPALesvos

 

Η Τοπική Διοίκηση Λέσβου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών(IPA Lesvos) έχει αναπτύξει μια εξαιρετική και διαχρονική συνεργασία με τη ΣΥΝ-εξέλιξη. Προσκαλεί πάντα τα μέλη του συλλόγουσε εκδηλώσεις- δράσεις τηςκαι μας στηρίζει αντίστοιχα στις δικές μας δράσεις.

Έτσι έγινε και τον Ιούνιο του 2022 στα Τσαμάκια, όπου παρουσιάστηκαν με βιωματικό τρόπο και σε παιδιά του συλλόγου μας παραδοσιακά παιχνίδια με την καθοδήγηση της κας Κλεονίκης Μαρμάρου, συγγραφέως του βιβλίου "Ελάτε να παίξουμε" . Το βιβλίο αυτό εκδίδει η IPA Lesvos, με σκοπό να ενισχύσει οικονομικά τη ΣΥΝ-εξέλιξη. Έτσι, έπειτα από συνεχείς άοκνες προσπάθειες η IPA κατάφερε να συγκεντρώσει ένα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ χρηματικό ποσό.Το ποσό αυτόδόθηκε στην πρόεδρο του συλλόγου μας, κα Αναστασία Σκούρτσου- Αναγνώστου, κατά την διάρκεια της χριστουγεννιάτικης γιορτής της IPA στις 23/12/2023. 

Η ΣΥΝ-εξέλιξη ευχαριστεί από καρδιάς την Τοπική Διοίκηση Λέσβου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και ιδιαίτερα τον Πρόεδρό της  κ.ΠολυχρόνηΚανιμά για την αξιέπαινη πράξη τους, που γεννά αισιοδοξία και ελπίδα για την επίτευξη των στόχων του συλλόγου μας.