Η Όλγα Χιώτη νέα γενική γραμματέας του Δήμου ΜυτιλήνηςΜε απόφαση του ο Δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγιώτης Χριστόφας ανέθεσε τις αρμοδιότητες της Γενικής Γραμματέως του Δήμου Μυτιλήνης στην Όλγα Χιώτη.

Η Όλγα Χιώτη έχει σπουδάσει Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων και είναι κάτοχος δύο μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου με τίτλους «Σχεδιασμός Διοίκηση και Πολιτική του Τουρισμού» και «Φύλο Κοινωνία Πολιτισμός» από το Τμήμα Διοίκησης και Οικονομίας της Σχολής Επιστημών της Διοίκησης και το Τμήμα Ιστορίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών αντίστοιχα.

Από το 1999 έως το 2003 εργαζόταν στον χρηματοπιστωτικό τομέα και από το 2003 απασχολείται στον δημόσιο τομέα ως υπάλληλος της τέως Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και νυν Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου.

Τα τελευταία δύο χρόνια, και έως την ανάληψη των καθηκόντων της ως Γενική Γραμματέας του Δήμου Μυτιλήνης, διετέλεσε Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Αστικής Κατάστασης, Μετανάστευσης και Κοινωνικών Υποθέσεων Β. Αιγαίου της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, με χωρική αρμοδιότητα τα νησιά των Νομών Λέσβου, Χίου και Σάμου.