Μεταγραφές εδώ και τώρα / Λάρισα - Αιολικός 2-0



Συνεχίζει την άσχημη πορεία στην Β* Εθνική ο Αιολικός Μυτιλήνης.

Αν συνεχίσει έτσι και χωρίς μεταγραφές η ομάδα θα πέσει στην Γ εθνική πολύ σύντομα.

Αναλυτικά:

Την επιστροφή της στις νίκες πανηγύρισε η ΑΕΛ στο AEL FC ARENA κερδίζοντας τον Αιολικό με 2 – 0, σε ένα παιχνίδι όπου η υπόθεση τριπόντου είχε «κλειδώσει» από το πρώτο κιόλας ημίχρονο.

Οι «βυσσινί» πέτυχαν… δίτερμα στο 20′ και 22′ με Μαυριά και Ηλιάδη και έτσι «ξεκλείδωσαν» την πολυπρόσωπη έως εκείνη την στιγμή, άμυνα του Αιολικού, δημιουργώντας τα… ρήγματα από την αριστερή πλευρά και κυρίως λόγω της έντονης δραστηριότητας του Λούκα Αντράντα.

Με την νίκη αυτήν η ΑΕΛ έφτασε τους 32 βαθμούς, παραμένοντας στο κατώφλι του Λεβαδειακού (-1) που δυσκολεύτηκε αλλά τελικά κέρδισε με 1 – 0 (74′ Ρομό) εκτός έδρας τον Απόλλωνα Πόντου. Έτσι οι Βοιωτοί, που έχουν και ένα παιχνίδι λιγότερο, παρέμειναν στη κορυφή του Βορείου Ομίλου της Super League 2.

Ο Αιολικός από την άλλη βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας και συγκεκριμένα στην 10η θέση με μόλις 15 βαθμούς.



ΑΕΛ (Παύλος Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Ηλιάδης, Στάμου, Μαϊδανός (66′ Παπαδόπουλος), Καλουτσικίδης, Αντράντα (86′ Θωμαΐδης), Πλέγας, Παπαγεωργίου Κ. (66′ Νίνο), Μαυριάς, Όγκμποε (66′ Στίνα), Κοσονού (76′ Παπαγεωργίου Αθ.).

Αιολικός (Σλόμπονταν Κρισμάρεβιτς): Μιλόγεβιτς, Μαξιμένκο, Σινγκ, Κολλαράς, Γιόκε, Ζάκαριτς, Νόμο (88′ Χαλκιαδάκης), Μπενίτεζ, Τριανταφύλλου, Νούλας (46′ Γκιάσι), Καρανίκας (66′ Κριμιζάς)

Πηγή https://arenalarissa.gr