Επαγγελματικά Προϊόντα Gel it Up Για Ασύγκριτο Mani–Pedi

Οι τάσεις στα χρώματα και το σχήμα των νυχιών μπορεί να αλλάζει ανά σεζόν, αλλά η ανάγκη κάθε επαγγελματία να έχει στο πλάι του σταθερούς «συμμάχους», ώστε να προσφέρει στις πελάτισσές του το καλύτερο αποτέλεσμα, παραμένει σταθερή όλες τις εποχές. 


Η InBeautyLand αποτελεί αποδεδειγμένα τον απόλυτο προορισμό των επαγγελματιών όλης της Ελλάδας, γιατί επιλέγει πάντα επώνυμα επαγγελματικά προϊόντα για τη συλλογή του, η οποία ανανεώνεται συνεχώς!


Gel it up: Το brand με τους 400 και πλέον κωδικούς είναι στη διάθεσή σας

Gel It Up ημιμόνιμο βερνίκι νυχιών #7 Blasted Blue, 11ml.

Η Gel it Up είναι μία από τις πολλές εταιρείες που βρίσκουμε στην InBeautyLand, καθώς πρόκειται για ένα από τα κορυφαία brands με προϊόντα ονυχοπλαστικής που εξασφαλίζουν ένα απαράμιλλο αποτέλεσμα περιποίησης. 

Gel It Up ημιμόνιμο βερνίκι νυχιών N020 Beige Bliss, 11ml.


Τα προϊόντα νυχιών, που υπογράφει η Gel it Up, είναι διάσημα για την ποιότητα, την ανθεκτικότητα και το σταθερό αποτέλεσμα που προσφέρουν. Το πλούσιο χρωματολόγιό της καλύπτει πάντα ακόμα και τις πιο «απαιτητικές» προτιμήσεις, ενώ όλα της τα προϊόντα είναι cruelty free.

Ημιμόνιμο μανικιούρ και πεντικιούρ για κάθε στιλ και διάθεση

Gel It Up ημιμόνιμο βερνίκι νυχιών 2328 Glittering Grape Galaxy, 11ml.

Εξερευνώντας την κατηγορία με ημιμόνιμα βερνίκια νυχιών στην InBeautyLand, θα διαπιστώσετε πολύ εύκολα πως, όποια απόχρωση μανό για ημιμόνιμο και αν αναζητάτε, θα τη βρείτε σε προσιτές τιμές και μάλιστα με την εγγύηση των καλύτερων εταιρειών.  

Gel It Up ημιμόνιμο βερνίκι νυχιών 2224 Poor Gingerbread Man, 11ml.

Αποκτήστε ποιοτικά προϊόντα που προστατεύουν και δεν φθείρουν τα νύχια και εξασφαλίστε ένα άρτιο και σταθερό χρωματικό αποτέλεσμα με λάμψη που διαρκεί, αναδεικνύοντας τη γνώση και το ταλέντο σας. 

Πραγματοποιήστε την παραγγελία σας από το inbeautyland.gr και παραλάβετέ τη δωρεάν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, από 47€ και πάνω!