Την Τετάρτη το τελευταίο αντίο στον Χρήστο Βαλασελλη- Βαρύ πένθος στην Λέσβο



Με ένα μαύρο πέπλο και αμέτρητα γιατί ξύπνησαν οι κάτοικοι της Λέσβου σήμερα το πρωί.

Από χτες στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του Χρήστου Βαλασελλη δεν μπορούμε να το πιστέψουμε.

Χιλιάδες είναι τα συλλυπητήρια από γνωστούς και αγνώστους, ενώ τα κοινωνικά δίκτυα έχουν κατακλυστεί από μυνήματα συλληπητηριων και αμέτρητα γιατί.. Ανάμεσα σε αυτούς ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης, ο νέος δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγιώτης Χριστόφας, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, απλοί πολίτες και φίλοι του.

Ο Χρήστος λόγω του χαρακτήρα του ήταν αγαπητός σε όλους.

Με ότι καταπιανόταν, έβγαζε ενα άρτιο αποτέλεσμα, με τελευταίο εγχείρημα τον τηλεοπτικό σταθμό Aeolos Tv όπου με το μεράκι του και τις ατέλειωτες ώρες εργασίας κατάφερε ο τηλεοπτικός Σταθμός της Λέσβου να ανταγωνίζεται μεγάλους σταθμούς των Αθηνών.

Ο Χρήστος στο ξεκίνημα του LesvosPost το 2012 έδωσε πολύτιμες συμβουλές στον δ/ντη Στεφάνου Γεώργιο ενώ σε όλα τα πάρτυ που έκανε τότε το LesvosPost τα ραδιόφωνα του Χρήστου ήταν χορηγοί επικοινωνίας παίζοντας δωρεάν τα διαφημιστικά σποτακια.


Η κηδεία....

Σύμφωνα με ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού η κηδεία του Χρήστου Βαλασελλη θα γίνει την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου στις 3:30 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Μυτιλήνης.

Αντί στεφάνων, θα δοθούν χρήματα στο Σωματείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Βοήθεια για το Παιδί «Help» στον λογαριασμό GR 3001104150000041529613691 (ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ).

Επίσης, έξω από την εκκλησία θα υπάρχει ειδικό κουτί που θα συγκεντρώνονται χρήματα για τον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ» – Παράρτημα Λέσβου.


Το LesvosPost εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του..

Καλό ταξίδι φίλε Χρήστο....