Τρόφιμα για το διπλανό μας που τα χρειάζεται...


«Μεγάλη χριστουγεννιάτικη καλή πράξη» από τους Προσκόπους της Μυτιλήνης για τα συσσίτια της Μητρόπολης

Το περασμένο Σαββάτο 16 Δεκεμβρίου, οι Ανιχνευτές (μεγάλοι έφηβοι Πρόσκοποι) των Προσκοπικών Συστημάτων της Μυτιλήνης έκαναν τη «μεγάλη χριστουγεννιάτικη καλή πράξη» τους, συγκεντρώνοντας τρόφιμα για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Κάνοντας πράξη την προσκοπική τους υπόσχεση που τους ορίζει «να βοηθούν ΚΑΘΕ  άνθρωπο σε ΚΑΘΕ περίσταση» από νωρίς το πρωί και μέχρι τις 3 το μεσημέρι της ίδιας μέρας και κάτω από πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες, έξω από το σούπερ μάρκετ «My Market» στην οδό Οδυσσέα Ελύτη συγκέντρωσαν από προσφορές  πολιτών μεγάλες ποσότητες τροφίμων.

Στο σύνολο τους τα συγκεντρωμένα τρόφιμα παραδόθηκαν την ίδια μέρα στον υπεύθυνο των συσσιτίων της Μητρόπολης Μυτιλήνης π. Αντώνιο Βασιλέλλη για τις ανάγκες σίτισης δοκιμαζόμενων συνανθρώπων μας.

Ας σημειωθεί επίσης ότι στη Μεγάλη Γιορτή με τους Ναυτοπροσκόπους του Μολύβου το ερχόμενο Σαββάτο 23 Δεκεμβρίου στην πλατεία Λευκονίκου της Μήθυμνας, θα υπάρχει και μια γωνιά όπου θα συλλέγονται τρόφιμα τα οποία και θα δοθούν σε συνανθρώπους στην περιοχή που το έχουν ανάγκη!