ΣΟΚ στην κοινωνία της Λέσβου και όχι μόνο - "Έφυγε"ο Χρήστος ΒαλασελληςΛίγες ημέρες πριν κλείσει τα 49 του χρόνια έφυγε από τη ζωή ο Διευθυντής του Aeolos Tv και δημιουργός του Jazler ιδιοκτήτης του Slam 101,5 Χρήστος Βαλασέλλης.


Ένας χαρισματικός άνθρωπος- η ψυχή και η καρδιά του Jazler και του Aeolos TV – βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του το απόγευμα της Δευτέρας στο σπίτι του.

Πηγή Aeolos Tv 


Το LesvosPost εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του... Αιωνια η μνήμη φίλε Χρήστο...


Τα Νέα της Λέσβου γράφουν:

Ο Χρήστος δεν είχε δώσει από το απόγευμα σημεία ζωής και τον αναζήτησαν οι συνεργάτες του βρίσκοντας τον κατά πληροφορίες προδομένο από την καρδιά του στο σπίτι του όπου διέμενε μόνος στη Μυτιλήνη.


Με τις μέχρι τώρα ενδείξεις ο Χρήστος Βαλασελλης έφυγε από ανακοπή καρδιάς σε μία από τις πιο δημιουργικές στιγμές της ζωής του, καθώς ως άνθρωπος του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης έχει αφήσει εποχή από το 1990 πάντα πρωτοπόρος στο ραδιόφωνο και μετέπειτα στην Τηλεόραση μετρώντας εκατοντάδες φίλους και θαυμαστές εντός και εκτός Λέσβου. Δεν είχε δημιουργήσει οικογένεια, καθώς ήταν δοσμένος σε αυτό που έκανε και χωρίς υπερβολή λειτουργούσε ως ιεραπόστολος για το καλό ραδιόφωνο και την ποιοτική τηλεόραση, πάντα ασυμβίβαστος στα θέματα ποιότητας.


Ήταν ο δημιουργός του λογισμικού jazler με το οποίο έγινε γνωστός σε όλο τον κόσμο καθώς είναι το πρόγραμμα που χρησιμοποιούν οι ραδιοφωνικοί σταθμοί.   


Συντετριμμένοι και οι συνεργάτες του από το κανάλι καθώς μέχρι τις προηγούμενες μέρες έκαναν ένα καταπληκτικό γύρισμα με τη δική του υπογραφή για το οποίο δούλεψε πάρα πολλές ώρες λες και το ξερε ότι θα φύγει από τη ζωή και είχε δώσει τον καλύτερο του εαυτό.