Χριστουγεννιάτικα πακέτα αγάπης από την "ΕΛΙΑ ΣΕ ΔΡΑΣΗ" σε συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη


Ο σύλλογος "ΕΛΙΑ ΣΕ ΔΡΑΣΗ" προσπαθώντας διαρκώς να είναι δίπλα σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, προχώρησε, όπως κάθε χρόνο τέτοιες γιορτινές ημέρες, σε διανομή συσκευασμένων τροφίμων, νωπού κρέατος και πολλών άλλων ειδών πρώτης ανάγκης σε όλες τις οικογένειες που βρίσκονται υπό την φροντίδα του.

Αναφέροντας επιγραμματικά τις δράσεις που πραγματοποιήσαμε κατά έτος 2023 καταφέραμε τα εξής:

 

1.Διανομή ειδών πρώτης ανάγκης σε ευπαθείς οικογένειες σχεδόν κάθε μήνα.

2. Συμμετοχή στη βοήθεια που στάλθηκε στους πληγέντες της Θεσσαλίας.

3. Παροχή  ειδών ιματισμού στον οίκο ευγηρίας Ιεράς Μητροπόλεως Μυτιλήνης.

4. Συμμετοχή σε δράση με τον Οργανισμό "Το χαμόγελο του παιδιού" παραρτήματος Λέσβου.

 

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την ανιδιοτελή προσφορά τους προς τον σύλλογό μας, τα μέλη μας και όλους τους φίλους της ΕΛΙΑΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ.

 

 Ιδιαίτερα ευχαριστούμε θερμά τον κ. Μιχάλη Αϊβαλιώτη για την πολύτιμη προσφορά του για άλλη μια φορά προς τον σύλλογό μας, την αλυσίδα  σούπερ μάρκετ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ ,την HELLENIC SEAWAYS,  το SUPER MARKET ΚΡΗΤΙΚΟΣ (υποκατάστημα Μυτιλήνης επί της οδού Ελ. Βενιζέλου αρ. 85), το  INSURANCE SHOP ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΓΟΥΣΙΟΥ – ΖΩΗΣ ΓΟΥΣΙΟΥ Ο.Ε. (ασφαλιστικό Γραφείο Τηλ. (+30) 2310.868-333), την εταιρία ESSENS GREECE καθώς και τον ΕΝΙΑΙΟ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΣΑΜΟΥ.

Είμαστε ευγνώμονες που σας έχουμε δίπλα μας και  στηρίζετε την προσπάθεια και το όραμά μας για έναν καλύτερο κόσμο με λιγότερη φτώχεια και ανάγκη.

 

Ευχόμαστε σε όλους σας καλές γιορτές με υγεία, αγάπη, αλληλεγγύη!

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Συλλόγου ΕΛΙΑ ΣΕ ΔΡΑΣΗ