Βασίλης Καρράς: Χιλιάδες κόσμου στο τελευταίο «αντίο»- ΔΕΙΤΕ βίντεο


Πλήθος κόσμου περίμενε καρτερικά για να αποχαιρετήσει τον Βασίλη Καρρά, καθώς το λαϊκό προσκύνημα στη σορό του βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η σορός του Βασίλη Καρρά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την παραμονή Χριστουγέννων, σε ηλικία 70 ετών, έφτασε λίγο μετά τις 10 το πρωί χθες (26/12) στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας στη Θεσσαλονίκη, εν μέσω χειροκροτημάτων από τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί και της ιαχής «Αθάνατος», αλλά και «Σήκω να μας τραγουδήσεις, Βασίλη»

Η εξόδιος ακολουθία ξεκίνησε λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι, ενώ η ταφή του Βασίλη Καρρά θα γίνει στη γενέτειρά του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας, σήμερα, Τετάρτη 27/12, στις 12:00

Επιθυμία της οικογένειας του εκλιπόντος, είναι αντί στεφάνων, να στηριχθεί ο σύλλογος παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα».

Ο Βασίλης Καρράς εξέπνευσε το απόγευμα της Κυριακής 24/12, στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο, στη Θεσσαλονίκη όπου νοσηλεύονταν δίνοντας μάχη με τον καρκίνο, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, νοσούσε και από τον κορωνοϊό.

Μόλις έγινε γνωστή η είδηση της απώλειας του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή, χρήστες των social media όλων των ηλικιών αποφάσισαν να τον αποχαιρετήσουν με στίχους από τα πιο γνωστά του τραγούδια, συνθήματα αλλά και λόγια αγάπης

Πηγη iefimerida.gr