Τα πιο μαγικά Χριστούγεννα στην Δυτική Λέσβο

 

Τα ξωτικά του Δήμου Δυτικής Λέσβου τρέχουν και δεν φτάνουν για να δώσουν μία νότα αισιοδοξίας σε όλους μας, να απλώσουν το μήνυμα της αλληλεγγύης και της αγάπης σε όλο το νησί, και να μεταλαμπαδεύσουν τις αξίες του εθελοντισμού και της ανιδιοτελούς προσφοράς, σε μικρούς και μεγάλους! Έβαλαν, λοιπόν, τα γάντια τους και τα σκουφιά τους και έπιασαν δουλειά και σας περιμένουν στην τελετή έναρξης του εορταστικού προγράμματός τους...

 

Στο Σπιτάκι του Άη Βασίλη στην Καλλονή, την Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου στις 20:30!

Ελάτε να καλωσορίσουμε τον Άη Βασίλη, που θα μας έρθει από τόσο ψηλά και μακριά! Θα διασκεδάσουμε! Θα τραγουδήσουμε Χριστουγεννιάτικα κάλαντα! Θα γευτούμε χριστουγεννιάτικες λιχουδιές! Και θα χορέψουμε όλοι μαζί στην μουσική εκδήλωση με DJ & Light show που διοργανώνει ο Δήμος Δυτικής Λέσβου μαζί με το ΝΠΔΔ Πολιτισμού, Τουρισμού & Αθλητισμού! Στην Καλλονή θα έχει τη χαρά ο Άη Βασίλης όλο το διάστημα των εορτών να έχει έξω από το σπίτι του όμορφες δραστηριότητες που θα συναρπάσουν μικρούς και μεγάλους. Μπορείτε να κάνετε και βόλτα με το τρενάκι του Άη Βασίλη! Το αναλυτικό πρόγραμμα της Καλλονής θα μπορείτε να το βρείτε ηλεκτρονικά και σε έντυπη μορφή τις επόμενες μέρες.


Στο «Χεροκάμωτο Χωριό των Ξωτικών» στον Μόλυβο, την Κυριακή, στις 17 Δεκεμβρίου με ώρα έναρξης 15:00!

Εκεί θα παίξουμε με τα ξωτικά του Άγιου Βασίλη, τα οποία θα μας ξεναγήσουν  στα στολισμένα σοκάκια του Μολύβου, όπου δημιούργησαν χειροποίητα στολίδια που έφτιαξαν από ανακυκλώσιμα υλικά! Δημιούργησαν έργα τέχνης δίνοντας ζωή σε παλιά αντικείμενα που ενώ για κάποιους είναι σκουπίδια για τα ξωτικά είναι θησαυρός! Σας περιμένουμε να υποδεχτούμε και εκεί τον Άγιο Βασίλη, με μουσική, χορό, γλυκά και εκπλήξεις για τους μικρούς αλλά και τους λίγο μεγαλύτερους μας φίλους!

 

Το Αναλυτικό πρόγραμμα Μολύβου στις 17/12/2023

15:00 Παιχνίδια με τα ξωτικά Ουρανοστόλιστη και Αμυγδαλοφώτιστη, οι οποίες θα σας διασκεδάσουν με χορό, κάλαντα και πολλά Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια!

16:30 Κάλαντα από το Μουσικό Γυμνάσιο Καλλονής – Άναμμα του δέντρου

17:00 «Τα Ξωτικά τρέχουν και δεν φτάνουν!» Ελάτε να περπατήσουμε στις στολισμένες γωνιές του Μολύβου παρέα με τα ξωτικά του Αϊ Βασίλη και τον ΓΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ! Θα απολαύσουμε τις όμορφες εκπλήξεις και τα παιχνίδια που μας ετοίμασαν τα ξωτικά, παραδοσιακά κάλαντα από τον Χορευτικό Όμιλο «Οι Αιολείς» και θα υποδεχτούμε όλοι μαζί τον Άη Βασίλη στον τερματισμό! 

18:00 Άφιξη του Άη Βασίλη

18:30 Χορεύουμε σε ρυθμούς Zumba με τα ξωτικά από το Γυμναστήριο «Διάπλασης»

19:00 Χορεύουμε και τραγουδάμε παρέα με τους αγαπημένους μας «Anima», με την Χαρά Κουτρουλού, τον Δημήτρη Κότσιρα και τον Ιωάννη Βαφειώτη

Καθ’ολη τη διάρκεια των εκδηλώσεων, θα μας κρατάει συντροφιά με μουσικές επιτυχίες ο αγαπημένος μας DJ Νίκος Μπακάλμπασης!


Με τη συμμετοχή δεκάδων συλλόγων, οργανώσεων, φορέων και απλών εθελοντών, ο Δήμος Δυτικής Λέσβου και το ΝΠΔΔ Τουρισμού, Πολιτισμού και Αθλητισμού, σας προσκαλούν να γίνουμε μια μεγάλη παρέα τις ημέρες των Χριστουγέννων και να καλωσορίσουμε το 2024 με αισιοδοξία, χαρά και ελπίδα!

 

Δια χειρός ξωτικών, λοιπόν, όλα όσα θα δείτε και θα απολαύσετε!

(Σε περίπτωση κακοκαιρίας, θα ανακοινωθούν νέες ημερομηνίες)