Πόλος έλξης τις γιορτινές ήμερες το νεότευκτο 5στερο ξενοδοχείο Mythical Coast στην Μυτιλήνη (PICS, VID)


Αποτελεί δεδομένο πως το ρεβεγιόν θέλει λάμψη, καλό φαγητό, σωστό περιβάλλον και καλή παρέα.

Όλα τα παραπάνω τα διαθέτει το Mythical Coast στην Μυτιλήνη.

Τα πρώτο του ρεβεγιόν Χριστουγέννων γιόρτασε το νεότευκτο 5στερο ξενοδοχείο στην περιοχή Κατια Μυτιλήνης στην Κρατηγο με την υποστήριξη του LesvosPost.com.

Πάνω από 200 άτομα από όλη την Λέσβο και όχι μονό επέλεξαν το γνωστό νεότευκτο ξενοδοχείο ώστε να περάσουν την παραμονή Χριστουγέννων  με ένα μοναδικό μενού 5 πιάτων, όπως αρμόζει στην ημέρα,, αλλά και με την συνοδεία της εξαιρετικής ορχήστρας. (ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ)

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ρεβεγιόν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς (31/12/23) είναι sold out καθώς έχουν καλυφτεί όλες οι θέσεις με 300 κρατήσεις Ελλήνων και Τούρκων επισκεπτών αλλά το ξενοδοχείο οργανώνει και την ήμερα της Πρωτοχρονιάς (01/01/24) ένα λαμπερό μουσικό ρεβεγιόν που ξεκινά στις 13:30 το μεσημέρι εως αργα το βραδυ, με πλούσιο σερβιριστο μενού (65€/ ανα 2 άτομα- ΦΩΤΟ ΚΑΤΩ) και Live μουσική.


Το Mythical Coast σας υπόσχεται μία μοναδική ήμερα πρωτοχρονιάς που θα σας μείνει αξέχαστη και θα "κλείσει" με τον ιδανικό τρόπο για εσάς και την οικογένειά σας το 2023, καλωσορίζοντας το 2024.

Για κρατήσεις καλέστε στο 22510 62003