Πάλεψε ο Αιολικός παρουσία Μελισσανιδη στα Σπάτα / ΑΕΚ Β΄- Αιολικος 2-1 (PICS)

 

Βαθιά ανάσα για την ΑΕΚ Β' που μετά τη νίκη επί του Καμπανιακού (1-0) την Πέμπτη επικράτησε στα Σπάτα με 2-1 του Αιολικού.

 

Νέα πολύ σημαντική βαθμολογική ανάσα για την ΑΕΚ Β’, η οποία αν και δύσκολα επικράτησε με 2-1 του Αιολικού στο «Σεραφείδειο» στα Σπάτα.

 

Η Ένωση προηγήθηκε στο 55’ με τον Φοφανά, ισοφαρίστηκε στο 77’ με τον Ζάκαριτς, αλλά ο Πήλιος ήταν αυτός που μίλησε στο τέλος και στο 81’ διαμόρφωσε το τελικό 2-1 χαρίζοντας το τρίποντο-ανάσα στην ΑΕΚ Β’ που ξεκόλλησε από την τελευταία θέση. 

 

Στο α' μέρος η ΑΕΚ Β' έλεγχε το ματς, αλλά της έλειπε η ουσία, με συνέπεια το 0-0 να παραμένει. Στο β' μέρος, ωστόσο, η ΑΕΚ Β' βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 55' ο Ρουκουνάκης  εκτέλεσε το φάουλ και ο Φοφανά με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ντόκιτς κάνοντας το 1-0 για την ΑΕΚ Β'. Η απάντηση του Αιολικού ήρθε στο 71', με τον Ζάκαριτς, ο οποίος βρήκε δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 1-1, όμως η ΑΕΚ Β' κατάφερε να αντιδράσει μετά την ισοφάριση των φιλοξενούμενων και να φτάσει στο δεύτερο γκολ που της έδωσε και τη νίκη με τον Πήλιο στο 81'.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως το ματς παρακολούθησε και ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος βρισκόταν στα Σπάτα, ενώ παρόντες ήταν και οι παίκτες της πρώτης ομάδας που έχουν την τελευταία τους προπόνηση ενόψει του αγώνα με τον Άρη.

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων


ΑΕΚ Β: Θεοχάρης, Κάτσικας, Χρυσόπουλος, Γεμπόα, Πήλιος, Φοφανά, Ρουκουνάκης, Λαμαράνα, Χριστόπουλος, Κοντορουχάς (34' Τζ. Γκαρσία - 85' Κοσίδης) Ανδρικόπουλος (79' Σκόνδρας).


ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Ντόκιτς, Κολλαράς, Τριανταφύλλου, Μουχάλης (46' Σινγκ) Μαξιμένκο, Κάτσε, Σρνιτς (69' Κριμιτζάς) Τριανταφυλλάκος (46' Ζάκαριτς) Γιόκε, Ενομό (59' Κόρντιτς) Μανούσος.

Διαιτητής: Νικόλαος Χρονάς (ΕΠΣ Αχαϊας)
Βοηθοί: Παναγιώτης Σπηλιώτης (ΕΠΣ Κορίνθου) Σπύρος Μπύρος (ΕΠΣ Ευρυτανίας)
4ος: Ραφαήλ Τριανταφύλλου (ΕΠΣ Αργολίδας)

Φωτογραφικό ρεπορτάζ στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ΑΕΚ στο Facebook