Χ με τον ιστορικό Ηρακλή στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης - Αιολικός - Ηρακλής 1-1

Αιολικός και Ηρακλής πήραν από ένα βαθμό στη Μυτιλήνη με αποτέλεσμα να μείνουν και οι δύο χαμηλά, ενώ η Αναγέννηση Καρδίτσας κόλλησε στο μηδέν με τον Καμπανιακό.

Ο Ηρακλής δεν κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες στον Α' όμιλο της Super League 2, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Αιολικό στη Μυτιλήνη για τη 13η αγωνιστική.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο σκορ με τον Τριανταφυλλάκο στο 13ο λεπτό. Ο "Γηραιός" πάλεψε για την ισοφάριση και είχε την ευκαιρία με τη σέντρα - σουτ του Βιτλή, η οποία σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη ισοφάρισε με τον Κούστα στο 79ο λεπτό και πήρε τον βαθμό. Ο Ηρακλής είναι έβδομος έχοντας 13 βαθμούς, ενώ ο Αιολικός έχει έναν βαθμό λιγότερο.

Αιολικός (Κρισμάρεβιτς): Μιλόγεβιτς, Σινγκ, Κολλαράς, Μαξιμένκο, Καρανίκας, Τριανταφύλλου (88′ Κριμιτζάς), Τζιάσι (46′ Μουχάλης), Τριανταφυλλάκος, Γιόκε, Ενομό, Μανούσος.

Ηρακλής (Αμανατίδης): Παλαβράκης, Χειρίτραντας, Βιτλής, Σιούτας, Γκμπενιόν, Δοϊρανλής, Εμπό, Τόρρες (75′ Καπίγια), Κούστα (90+2′ Τσουμάνης), Σίλβα (88′ Χρουσιέλ), Κουντουριώτης (46′ Σπυρίδης).