Ημέρα των Ευχαριστιών (Thanksgiving Day) στο Mythical Coast από τoν σύλλογο Ελληνοαμερικάνων Λέσβου «Mytilene GRACE» (ΒΙΝΤΕΟ, PICS)


Η Ημέρα των Ευχαριστιών (Thanksgiving Day,) γιορτάστηκε, όχι μόνο στην Αμερική αλλά και στο νησί μας

Ο σύλλογος Ελληνοαμερικάνων Λέσβου «Mytilene GRACE» γιόρτασε χθες το μεσημέρι το Thanksgiving Day μεσα σε ένα ειδυλλιακό τοπίο στο νεότευκτο 5αστερο ξενοδοχείο της Μυτιλήνης στην Κατια το Mythical Coast με πάνω από 140 άτομα να δίνουν το παρών.

Πρόκειται για μια ετήσια παραδοσιακή γιορτή που γίνεται στη Βόρεια Αμερική όπου «απονέμονται ευχαριστίες προς το Δημιουργό για τα αγαθά που αποκόμισε ο καθένας στο τέλος της σοδειάς» σύμφωνα με τη Βικιπαιδεια..

Το μενού περιελάμβανε Ψητή γαλοπούλα, σούπα κόκκινης κολοκύθας, ρύζι με σταφίδες και κουκουνάρι  μαζί με σαλάτες γεμάτες ρόδι και ειδικά αμερικανικά φαγητά και στο τέλος γλυκό

Την εκδήλωση συνόδευαν μουσικά ο Ντίνος Αλεξανδρής και ο Πάνος Γαληνός

Καλεσμένοι σ αυτό το τραπέζι , ηταν τα μέλη του συλλόγου, ο νέος δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγιώτης Χριστοφας, ο μητροπολίτης Μυτιλήνης κκ Ιάκωβος, ο Δ/ντης του μουσείου φυσικής ιστορίας Λέσβου κος Ζουρος, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Λέσβου Παναγιώτης Παρασκευαιδης, εκπρόσωποι της περιφέρειας Β. Αιγαίου και του Δήμου Δυτικής Λέσβου, μέλη του σώματος ελληνικού οδηγισμού κ.α  

Τιμητικές απονομές έγιναν στον κ.Παύλο Τριανταφυλλίδη, προϊστάμενο Εφορείας Αρχαιοτήτων Λέσβου και στον κ.Νικόλαο Ζούρος, Διευθυντή του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου και άλλους.

Το νεότευκτο ξενοδοχείο και όλο το προσωπικό του έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους ώστε η πρώτη μεγάλη εκδήλωση που ανέλαβε να στεφτεί με απολυτή επιτυχία και τους αξίζουν συγχαρητήρια..

Ημέρα των Ευχαριστιών στο Mythical Coast Η Ημέρα των Ευχαριστιών (Thanksgiving Day,) γιορτάστηκε, όχι μόνο στην Αμερική αλλά και στο νησί μας. Ο σύλλογος Ελληνοαμερικάνων Λέσβου « @Mytilene GRACE» γιόρτασε σήμερα το μεσημέρι το #Thanksgiving Day μεσα σε ένα ειδυλλιακό τοπίο στο νεότευκτο 5αστερο ξενοδοχείο της Μυτιλήνης στην Κατια το Mythical Coast με πάνω από 140 άτομα να δίνουν το παρών. Πρόκειται για μια ετήσια παραδοσιακή γιορτή που γίνεται στη Βόρεια Αμερική όπου «απονέμονται ευχαριστίες προς το Δημιουργό για τα αγαθά που αποκόμισε ο καθένας στο τέλος της σοδειάς» σύμφωνα με τη Βικιπαιδεια.. Το μενού περιελάμβανε Ψητή γαλοπούλα, σούπα κόκκινης κολοκύθας, ρύζι με σταφίδες και κουκουνάρι μαζί με σαλάτες γεμάτες ρόδι και ειδικά αμερικανικά φαγητά και στο τέλος γλυκό Την εκδήλωση συνόδευαν μουσικά ο Ντίνος Αλεξανδρής και ο Πάνος Γαληνός Το παρόν σ αυτό το τραπέζι , έδωσαν τα μέλη του συλλόγου, ο νέος δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγιώτης Χριστοφας, ο μητροπολίτης Μυτιλήνης κκ Ιάκωβος, ο Δ/ντης του μουσείου φυσικής ιστορίας Λέσβου κος Ζουρος, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ν. Λέσβου Παναγιώτης Παρασκευαιδης, εκπρόσωποι της περιφέρειας Β. Αιγαίου και του Δήμου Δυτικής Λέσβου, μέλη του σώματος ελληνικού οδηγισμού κ.α Τιμητικές απονομές απο την προεδρο του συλλογου Ντορα Πολιτη έγιναν στον κ.Παύλο Τριανταφυλλίδη, προϊστάμενο Εφορείας Αρχαιοτήτων Λέσβου και στον κ.Νικόλαο Ζούρος, Διευθυντή του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου και άλλους. Το νεότευκτο ξενοδοχείο και όλο το προσωπικό του έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους ώστε η πρώτη μεγάλη εκδήλωση που ανελαβε να στεφτεί με απολυτή επιτυχία και τους αξίζουν συγχαρητήρια..

Δημοσιεύτηκε από LesvosPost.com στις Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2023