Πού θα βρεις το καλύτερο για τη γατούλα σου;

Οι άμμοι υγιεινής είναι απαραίτητοι σε κάθε… γατίσιο σπίτι! Η άμμος για γάτες θα κάνει τον γάτο σου να χαλαρώσει και να νιώσει άνετα, ενώ θα περιορίσει τις όποιες οσμές… Να ξέρεις ότι η άμμος γάτας σιλικόνης είναι απορροφητική, ενώ ο μπετονίτης δημιουργεί συγκόλληση για ευκολότερο καθάρισμα. Όποια κι αν προτιμάς, στο Pet Heart Shop θα βρεις, σε πολύ χαμηλή τιμή, την ιδανική άμμο γάτας με την υπογραφή κορυφαίων brands όπως Ever Clean, Van Cat και άλλα. Επίλεξε τη δική σου σε συσκευασία έως και 20kg και εξασφάλισε ολοκληρωμένη υγιεινή!

 Βιταμίνες γάτας για σωστή ανάπτυξη!

 Οι βιταμίνες γάτας μαζί με το γάλα για νεογέννητα γατάκια είναι το No1 για τη σωστή ανάπτυξή τους και στο Pet Heart Shop θα βρεις τα πάντα! Συμπληρώματα διατροφής, γάλατα, υποκατάστατα μητρικού γάλακτος πλούσια σε πολύτιμες βιταμίνες, πρωτεΐνες και ιχνοστοιχεία για γερό ανοσοποιητικό και φυσικά λιχουδιές γάτας, το πάντα ευπρόσδεκτο και αγαπημένο σνακ!

Τα πάντα για κάθε κατοικίδιο, στο… Pet store στο Περιστέρι!Το πιο ενημερωμένο pet store στο Περιστέρι ακούει στο όνομα Pet Heart Shop κι εκεί θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία από οικονομικά, επώνυμα και υψηλής ποιότητας προϊόντα, όπως τροφές και αξεσουάρ, αλλά και προϊόντα υγιεινής για το κατοικίδιό σου, είτε αυτό είναι γάτα, είτε σκύλος, είτε πτηνό. Επισκέψου τώρα το petheartshop.gr, εξερεύνησε τα προϊόντα σε προσφορά και απόκτησε εκείνα που θέλεις, εύκολα και γρήγορα, με ένα click στην πόρτα σου! Κι αν έχεις απορίες, μπορείς να επισκεφτείς και το blog του Pet Heart Shop, που θα βρεις χρήσιμα άρθρα και συμβουλές για τη σωστή φροντίδα των ζώων! 

Πού θα βρεις το καλύτερο για τη γατούλα σου;