Εξοικονομήστε χώρο, χωρίς να στερηθείτε ποιότητα και αισθητική!


Τα πτυσσόμενα γραφεία είναι ι ιδανική λύση για εσάς που θέλετε να εξοικονομήσετε χώρο στο γραφείο σας, χωρίς ωστόσο να στερηθείτε ποιότητα και αισθητική. Στην ελληνική κατασκευαστική εταιρεία Δρομέας θα βρείτε γραφεία που διακρίνονται για την εύκολη μεταφορά και αποθήκευσή τους, καθώς επίσης για την ποιότητα και τον κομψό σχεδιασμό τους. Πρόκειται για γραφεία που ανταποκρίνονται ικανοποιητικά σε εργασιακούς χώρους περιορισμένων τετραγωνικών και είναι διαθέσιμα σε πολύ ελκυστικές τιμές. Εξερευνήστε τη συλλογή Δρομέας, επιλέξτε ένα πτυσσόμενο γραφείο με αναδιπλούμενο μηχανισμό ή πτυσσόμενη ροτόντα στο σχέδιο, στις διαστάσεις και στο χρώμα που θέλετε και κερδίστε σε αισθητική, ποιότητα και αντοχή!

Καναπέδες γραφείου για… smart διακόσμηση!

Οι καναπέδες γραφείου είναι πολύ χρήσιμοι στους χώρους αναμονής και υποδοχής κάθε επαγγελματικού χώρου, καθώς προσφέρουν άνεση, αλλά και υψηλή αισθητική. Στη μεγάλη συλλογή Δρομέας θα βρείτε επαγγελματικούς καναπέδες δερμάτινους ή από δερματίνη, σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, διαστάσεων και στυλ, που ικανοποιούν κάθε προτίμηση και κάθε ανάγκη. Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας Δρομέας, ενημερωθείτε για τις προσφορές και αποκτήστε τον καναπέ που θα διακοσμήσει με… εργονομία και κομψότητα τον εργασιακό σας χώρο!

 

Τραπέζια συνεδριάσεων για επιτυχημένα meetings!

Τα τραπέζια συνεδριάσεων δεν μπορούν να λείπουν από κανέναν επαγγελματικό χώρο. Είτε μικρά είτε μεγάλα, αποτελούν βασικό έπιπλο σε κάθε γραφείο συνεδριάσεων, καθώς συμπληρώνουν τη γενικότερη εικόνα του. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας Δρομέας θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από γραφεία, προκειμένου να επιλέξετε το μοντέρνο ή κλασικό, στρογγυλό, τετράγωνο ή παραλληλόγραμμο γραφείο από γυαλί, μελαμίνη ή καπλαμά που θα πλαισιώσει το γραφείο σας… με το απαιτούμενο κύρος! Επισκεφθείτε σήμερα το eshop.dromeas.gr και βγείτε κερδισμένοι σε αισθητική και αντοχή, με την εγγύηση ποιότητας Δρομέας!