Κόσμημα γένους… αρσενικού!


Οι ανδρικοί σταυροί συνοδεύουν τον άνδρα από την πρώτη μόλις στιγμή του ερχομού του στον κόσμο και αποτελούν γι’ αυτό εξαιρετικό δώρο βάπτισης, αλλά και γάμου ή αρραβώνα. Μοντέρνοι ή κλασικοί, μεγάλοι ή διακριτικοί, λευκόχρυσοι ή χρυσοί, με αλυσίδα ή χωρίς είναι το ιδανικό κόσμημα για κάθε ηλικία. Στο Xrisokosmima.gr θα βρείτε μεγάλη ποικιλία συνδυασμών κίτρινου και λευκού χρυσού Κ9, Κ14 που υπόσχεται να ικανοποιήσει κάθε γούστο και κάθε περίσταση. Ο ανδρικός σταυρός είναι, άλλωστε, το κόσμημα λαιμού που αναδεικνύει το στυλ κάθε άνδρα που αγαπάει την κομψότητα. 

Χρυσά ανδρικά δαχτυλίδια για άνδρες με ιδιαίτερο στυλ! 

Τα χρυσά ανδρικά δαχτυλίδια προσδίδουν extra γοητεία στον άνδρα και στο Xrisokosmima.gr θα τα βρείτε σε πολύ καλές τιμές και σε μεγάλη ποικιλία, από κίτρινο και λευκό χρυσό Κ14. Εξερευνήστε την πλούσια συλλογή και ανακαλύψτε το ιδανικό σεβαλιέ, κωνσταντινάτο ή με πέτρα για εσάς ή για κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο. Κάντε το δικό σας με ένα click και επωφεληθείτε από τα δωρεάν μεταφορικά σε Θεσσαλονίκη και πανελλαδικά. 

 

Βέρες γάμου και… καλά στέφανα! 

Αναζητάτε τις βέρες γάμου ή αρραβώνα που θα σας ενώσουν για πάντα με την αγαπημένη σας; Εξερευνήστε τη συλλογή του Xrisokosmima.gr και θα βρείτε τις καλύτερες! Πρωτότυπες βέρες σε κίτρινο, λευκό και ροζ χρυσό, σε σετ ή μεμονωμένες για ζευγάρια με μοντέρνες και πιο κλασικές προτιμήσεις, φιγουράρουν στο πλήρως ενημερωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα που μπορείτε να επισκεφθείτε με ένα click. Κάντε, λοιπόν, την online περιήγησή σας, πληκτρολογώντας xrisokosmima.gr και αποκτήστε τις βέρες, που θα φοράτε για μια ζωή, επωφελούμενοι από τις εξαιρετικές τιμές και την ασφαλή αποστολή σε όλη την Ελλάδα!