Εκδήλωση με θέμα τα τροχαία ατυχήματα απο την Τοπική Διοίκηση Λέσβου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών

 

Η Τοπική Διοίκηση Λέσβου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (I.P.A.) στο πλαίσιο των δράσεών της, αποσκοπώντας στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με ένα πάντα επίκαιρο ζήτημα που απασχολεί την κοινωνία, διοργανώνει μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση με τίτλο «Τροχαία ατυχήματα... Αγαπώ τη ζωή, οδηγώ με προσοχή», με ομιλητές, τον παραολυμπιονίκη Αντώνη Τσαπατάκη και την Αστυνόμο Β΄ Χρύσα Βακάλη του Τμήματος Τροχαίας Μυτιλήνης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα προβληθεί η βραβευμένη ταινία μικρού μήκους "ΣυνεχίΖω" σε παραγωγή του Άρη Μαρκάκη - Junior Academy Χερρονάσιος Σχολή "Ανδρέας Γιαννόπουλος" η οποία δημιουργήθηκε με σκοπό να ευαισθητοποιήσει μικρούς και μεγάλους, να γίνει η φωνή ώστε να αποφευχθούν τα τροχαία ατυχήματα, και να ενισχύσει την αποδοχή της διαφορετικότητας, σαν τρόπο ζωής.

Προκειμένου περισσότεροι πολίτες, που το επιθυμούν, να έχουν την ευκαιρία να παραβρεθούν στην εκδήλωση, αυτή θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου και ώρα 19:00 στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης και το Σάββατο 25 Νοεμβρίου και ώρα 19.00 στο Δημοτικό Θέατρο Καλλονής.


Η εκδήλωση είναι κατάλληλη και για παιδιά.


Η είσοδος είναι ελεύθερη.