Το Ούζο Βαρβαγιάννη συμμετείχε στο τριήμερο συνέδριο του 2oυ Σχολείου Τουρισμού και Γαστρονομίας


Το τριήμερο 17 με 19 Νοέμβριου πραγματοποιήθηκε, στον Πολυχώρο Πολιτισμού "Δεσμός", το δεύτερο Σχολείο Γαστρονομίας, που διοργάνωσε ο Φορέας Τουρισμού Μολύβου, στο οποίο υπήρξε εκπροσώπηση της εταιρίαςΟύζο Βαρβαγιάννη.

 

Ο Στάθης Βαρβαγιάννης, ένας εκ των ιδιοκτητώντης εταιρίας, παρουσίασε την επιτυχημένη πορείατου brand που δραστηριοποιείται στην αγορά από το 1860.Κατά την τοποθέτησή του εστίασε στις διαδικασίες παραγωγής ούζου, στην εξαγωγική δυναμική της εταιρίας, στη νέα ταυτότητα του brand, ενώ μοιράστηκε με τους παρευρισκόμενους τα «μυστικά»της μακραίωνης παράδοσης και της παραγωγής του ούζου. Η παρουσία του Ούζου Βαρβαγιάννη στο Συνέδριο συνοδεύτηκε και από γευσιγνωσία χαρίζοντας μια ξεχωριστή εμπειρία στους συμμετέχοντες.

  

Αξίζει, να σημειωθεί ότι το σύνολο των θεματικών του Συνεδρίου εστίασε σε κρίσιμα ζητήματα της επικαιρότητας υπό το πρίσμα της σύγχρονης και ανταγωνιστικής επιχειρηματικότητας.

 

Το Ούζο Βαρβαγιάννησυμμετέχει ενεργά σεδράσεις της τοπικήςκοινότητας με σκοπό την ανάδειξη του πολιτισμούτου νησιούτης Λέσβου και συγκεκριμένα της περιοχής του Πλωμαρίου,που αποτελεί γενέτειρά του.

 

Λίγα λόγια για την εταιρία Βαρβαγιάννη:

Πιστοί φύλακες της παράδοσης των 160 χρόνων, η οικογένεια Βαρβαγιάννη βαδίζει στα βήματα που χάραξε ο Ευστάθιος Βαρβαγιάννης από το 1860 όταν έφτασε στο γραφικό Πλωμάρι της Λέσβου. Με πολλή αγάπη και μεράκι, η 100% ελληνική οικογενειακή επιχείρηση Βαρβαγιάννη επιλέγει προσεκτικά αγνά, φυσικά υλικά, τα οποία σε απόλυτη αρμονία με την ιστορία και την παράδοση αλλά και με την χρήσιμη συμβολή της τεχνολογίας οδηγούν στη δημιουργία ενός εκλεκτού ελληνικού ποτού, του ούζου, με το οποίο το όνομα της εταιρίας Βαρβαγιάννη έχει καταφέρει να ταυτιστεί παγκοσμίως.