Δεν μπορούν τα παλικάρια - Αιολικός- Νίκη Βόλου 0-2


Ακόμα μια ήττα με 0-2 από την Νίκη Βόλου για τον Αιολικό Μυτιλήνης που πλέον φλερτάρει έντονα με την ζώνη του υποβιβασμού.

Μπροστά σε λιγοστούς φιλάθλους οι παίχτες του Αιολικού δεν έπαιξαν ούτε σήμερα μπάλα και κατάφεραν να χάσουν ακόμα ένα παιχνίδι και μάλιστα μέσα στο δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης.  

Αναλυτικά ο αγώνας: 

Πέρασε και από τη Μυτιλήνη η φανταστική Νίκη. Μετά από εξαιρετική εμφάνιση επιβλήθηκε με 0-2 του Αιολικού στη Μυτιλήνη και μείωσε τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Λεβαδειακό. Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου κατάφερε τον απόλυτο αιφνιδιασμό πετυχαίνοντας τα δύο τέρματα στα πρώτα 11 λεπτά του αγώνα και βυθίζοντας τους νησιώτες στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 5’ ο Ριμπέιρο. Είχε προηγηθεί εντυπωσιακή ατομική ενέργεια του Κρητικού, ο οποίος την κατάλληλη στιγμή γύρισε για τον Βραζιλιάνο, ο οποίος από κοντά πέτυχε το 0-1.

Στο 10’ βολέ του Κρητικού σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, αλλά στο επόμενο λεπτό κατάφερε να χριστεί σκόρερ. Ο Παναγιωτίδης έκανε ωραίο γύρισμα από αριστερά και ο 29χρονος εξτρέμ έγραψε το 0-2.

Στο β’ ημίχρονο οι «κυανόλευκοι» του Βόλου διαχειρίστηκαν άψογα το ματς και έφτασαν στο πέμπτο συνεχόμενο «τρίποντο» απόλυτα δίκαια.


Διαιτητής: Μπακογιάννης (Αθηνών).


Βοηθοί: Παγουρτζής (Πειραιά), Σταυρόγλου (Αθηνών).


4ος διαιτητής: Τατσούλης (Αθηνών).


Κίτρινες: Σρνιτς, Μουχάλης.


ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Μιλόγεβιτς, Καρανίκας (33’ Μουχάλης), Κολλαράς, Τριανταφύλλου, Μαξιμένκο (46’ Σινγκ), Λομανσρόμπεν (33’ Νούλας), Σρνιτς (76’ Κριμιτζάς), Γιοκέ, Ενομό, Ζάκαριτς (76’ Ιωάννου), Μανούσος.


ΝΙΚΗ: Γκαραβέλης, Κάσσος, Ναά, Στίκας, Ανδρέου, Κυριακίδης (88’ Μέτσε), Παναγιωτίδης (46’ Γαβριηλίδης), Λίταινας (59’ Πέττας), Ριμπέιρο (59’ Τοπαλίδης), Κρητικός, Τζιώρας (70’ Μοράρ).