Απόστολος Βαρελτζης- Υπ. δημοτικός σύμβουλος δυτικής Λέσβου "Δημιουργική ενότητα- Απόστολος Αλατζάς



Μήνυμα και βιογραφικό του Αποστόλου Βαρελτζη υποψήφιου δημοτικού συμβούλου δυτικής Λέσβου με τον συνδυασμό "Δημιουργική ενότητα" και υποψήφιο δήμαρχο τον Απόστολο Αλατζά.

Ονομάζομαι Απόστολος Βαρελτζής, είμαι καθηγητής Μέσης Εκπαίδευσης στο Λύκειο Καλλονής. Έπειτα από πολλή σκέψη έλαβα την απόφαση να συμμετάσχω σε αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό του Αλατζά Απόστολου.

Η πολύχρονη ενασχόλησή μου με τα συνδικαλιστικά πεπραγμένα των εκπαιδευτικών, με καθιστούν άνθρωπο με σαφή πολιτική άποψη και στάση, τόσο για τον εκπαιδευτικό κλάδο όσο και για τις υποθέσεις και τα προβλήματα του τόπου μου.

Ως εκπαιδευτικός, ως πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής, ως άνθρωπος ο οποίος για πολλά χρόνια βρίσκομαι δίπλα σε χιλιάδες μαθητές και γονείς του τόπου μου, έχω σαφή γνώση των προβλημάτων της περιοχής μου,αλλά και των όσων χρειάζεται να γίνουν προκειμένου ένα καινούργιο αύριο –καλύτερο-να χαράξει για όλους μας. Είμαι βέβαιος ότι η πολυεπίπεδη ενασχόλησή μου με τα κοινά, η παρουσία μου στην πρώτη γραμμή και στον εκπαιδευτικό αλλά και στον ευρύτερο κοινωνικό χώρο του τόπου μου, με φέρνουν στην ευχάριστη θέση να ζητήσω την ψήφο των συμπολιτών μου, βέβαιος ότι θα μπορέσω με την εμπειρία μου και τη θέλησή μου να συνεισφέρω στα προβλήματα και στις λύσεις που αυτά απαιτούν.

Σύντομο Βιογραφικό

• Σπούδασα στο Φυσικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών και είμαι κάτοχος Master Ατμοσφαιρικού Περιβάλλοντος.

• Εργάζομαι ως καθηγητής Πληροφορικής στο Γενικό Λύκειο Καλλονής.

• Από το 2000 εκλέγομαι επανειλημμένα στο Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Λέσβου, στο οποίο διετέλεσα Αντιπρόεδρος και Γ. Γραμματέας.

• Χρημάτισα Νομαρχιακός Σύμβουλος το διάστημα 2002-2006.

• Από το 2010 είμαι Αιρετός στο ΠΥΣΔΕ Λέσβου.

• Έχω διατελέσει πρόεδρος της ΕΛΟΡΙΣ Α.Ε. (πρώην ΚΕΚΑΠΕΛ) 2014-2019

• Έχω διατελέσει πρόεδρος Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Δήμο Δυτικής Λέσβου. Στα τέσσερα χρόνια της θητείας μου, μεγαλύτερη επιτυχία μου είναι η ίδρυση και λειτουργία του Εσπερινού ΕΠΑΛ και του Μουσικού Γυμνασίου Δυτικής Λέσβου.