«Πυρά» Μουτζούρη κατά ΝΔ: «Έκαναν ό,τι μπορούσαν για να με ευτελίσουν»«Ποτέ δεν ένιωσα τέτοια απόπειρα ευτελισμού»

Για την επανεκλογή του στο αξίωμα του περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, μίλησε ο Κωνσταντίνος Μουτζούρης, λίγες μέρες μετά τον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.


«Ποτέ δεν ένιωσα τέτοια απόπειρα ευτελισμού. Έκαναν ό,τι μπορούσαν για να ευτελίσουν έναν άνθρωπο, όμως όλες αυτές οι απόπειρες έπεσαν στο κενό, γιατί ο κόσμος έχει αισθητήριο. Εδώ με έβγαλαν ακροδεξιό», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο Κωνσταντίνος Μουτζούρης ως «αντάρτης» της Νέας Δημοκρατίας.

Αρνήθηκε ότι υπήρξαν ακροδεξιά στοιχεία στον συνδυασμό του και χαρακτήρισε «αποτυχημένο επικοινωνιακό κόλπο» την «ιδέα» αυτήν, η οποία όμως παραδέχθηκε πως λειτούργησε προς όφελός του.


Ερωτηθείς αν είναι «ακόμα Νέα Δημοκρατία», απάντησε πως «θα δει» σε τέσσερα χρόνια.


«Στις εθνικές εκλογές θα εκφραστώ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Οι δεύτερες εκλογές έστειλαν μήνυμα που πρέπει να τα μετράμε», σημείωσε, εκτιμώντας πως, όλη η «λάσπη» για την οποία κατηγορεί την Νέα Δημοκρατία ότι του «πέταξε», θα της στοιχίσει σε ψήφους στο βόρειο Αιγαίο.

Ωστόσο, ξεκαθάρισε ότι θα συνεργαστεί με την κυβέρνηση, όπως οφείλει, για την απορρόφηση κονδυλίων, το ενδεχόμενο κάποιου επεισοδίου, αλλά και το μεταναστευτικό.


Ειδικά για το μεταναστευτικό, είπε πως «εδώ και 3 μήνες ζούμε τα ίδια, από 1500 φτάσαμε στις 6000 μετανάστες» και προειδοποίησε πως, «θα πάμε πάλι σε νέα Μόρια», αφού η «Σάμος έχει κατακλυστεί από μετανάστες».

Πηγή https://www.alfavita.gr