Υποψήφιος Διοικητής του Άγιου Όρους ο Αλκιβιάδης Στεφανής?Ανακοίνωση από την παράταξη Άλμα ανάπτυξης στο βόρειο Αιγαίο του Κώστα Μουτζούρη:


ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ κ. ΣΤΕΦΑΝΗ

Σε σημερινό δημοσίευμα στην έγκυρη ιστοσελίδα Newsbreak εμφανίζεται ως υποψήφιος Διοικητής του Άγιου Όρους ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Στεφανής. Το δημοσίευμα μάλιστα αναφέρει ότι ο λόγος που καθυστερεί η ανακοίνωση της νέας διοίκησης είναι το γεγονός πως ο κ. Στεφανής είναι υποψήφιος στην Περιφέρεια.

Επειδή οι πολίτες του Βορείου Αιγαίου οφείλουν να γνωρίζουν την επόμενη μέρα στα νησιά μας, καλούμε τον κ. Στεφανή να απαντήσει αν ισχύει το παραπάνω δημοσίευμα.

Θα παραμείνει στο Βόρειο Αιγαίο και μετά τις εκλογές οποίο και αν είναι το αποτέλεσμα ή θα συνεχίσει να αναζητά την επόμενη θέση που θα του προσφέρει η κυβέρνηση προκειμένου να εξυπηρετήσει τα κομματικά της συμφέροντα.

Αναρωτιόμαστε αλήθεια ο κ. Στεφανής ο οποίος ευαγγελίζεται ότι θα φέρει το φως στους νησιώτες πόσο αυτόφωτος είναι ο ίδιος και πόσο εξαρτημένος από την κυβέρνηση και το κόμμα της ΝΔ.

Εδώ το σχετικό ρεπορτάζ:  https://www.newsbreak.gr/ellada/516814/poios-einai-to-favori-gia-neos-dioikitis-toy-agioy-oroys/