Α. Στεφανής: "Θα συνεχίσω να ασχολούμαι με το Βόρειο Αιγαίο και τα νησιά μας"Χωρίς συγχαρητήρια στον Κώστα Μουτζούρη ήταν η χθεσινή δήλωση του υποψηφίου περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Αλκιβιάδη Στεφάνη.

Αναλυτικά:

"Θα συνεχίσω να κάνω και αυτό που έκανα πριν εμπλακώ, πριν τις 14 Ιουλίου του 2023. Θα συνεχίσω να ασχολούμαι με το Βόρειο Αιγαίο και τα νησιά μας. Οι άνθρωποι έχουν ανάγκη από φως, προσπαθώ λοιπόν να ενισχύσω αυτό το υπέροχο φως με όποιον τρόπο μπορώ" 

Στο τέλος ευχαρίστησε όλους τους υποψηφίους και εθελοντές της παράταξης του χωρίς να πει κουβέντα για τον αντίπαλο του νέο περιφερειάρχη Κωνσταντίνο Μουτζούρη.

Χθες στο εκλογικό κέντρο της παράταξης Νέα δυναμική επικρατούσε λύπη και πολλά δάκρυα παρουσία πολλών υποψηφίων περιφεριακών συμβούλων, του Αριστείδη Χατζηκομνηνου καθώς και του βουλευτή της ΝΔ Χαράλαμπου Αθανασίου.


Αναλυτικά όλη η δήλωση του Αλκιβιάδη Στεφάνη


Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσους μας τίμησαν με την ψήφο τους σε αυτές τις εκλογές, είτε στον πρώτο, είτε στον δεύτερο γύρο.

 

Από την πρώτη στιγμή ξεκινήσαμε έναν απαιτητικό, όμως πολύ όμορφο αγώνα με σκοπό την ανάπτυξη του τόπου μας και τη βελτίωση της ζωής των κατοίκων του. 

 

Στον πρώτο γύρο πετύχαμε μια σημαντική πρωτιά. Στον δεύτερο γύρο, δυστυχώς ορισμένοι δεν κατάφεραν να κάνουν τις υπερβάσεις τους, ενώ στο τελικό αποτέλεσμα βάρυνε και η ανησυχία που σκόπιμα καλλιεργήθηκε γύρω από το ζήτημα του μεταναστευτικού.

 

Εύχομαι τα νησιά μας να κερδίσουν στο μέλλον τη θέση που τους αξίζει και η ζωή των κατοίκων τους να γίνει καλύτερη.

 

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά, τον Πρωθυπουργό. Του είμαι ευγνώμων που μου έδωσε την ευκαιρία να ζήσω αυτή τη μοναδική εμπειρία.


Να ευχαριστήσω επίσης όλους όσοι έδωσαν μαζί μου τη μάχη των εκλογών: τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους μας, τους εθελοντές και τους φίλους της παράταξής μας, τους προσωπικούς μου συνεργάτες. Δεν καταφέραμε τον στόχο μας, δώσαμε όμως έναν ωραίο και έντιμο αγώνα για τον οποίο μπορούμε να αισθανόμαστε περήφανοι. 


Σε ό,τι με αφορά θα συνεχίσω να είμαι παρών στη μάχη για την ανάπτυξη, την προκοπή και την ασφάλεια της Πατρίδας μας.

 

Σας ευχαριστώ

Αλκιβιάδης Στεφανής