Θέλει ακόμα δουλειά - Αιολικός - Μακεδονικός 1-3


Ο Αιολικός υποδέχθηκε τον Μακεδονικό στο "Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης" για την 2η αγωνιστική της Super League 2 σε ένα παιχνίδι που δεν περίμεναν οι φίλαθλοι του Αιολικού.  

 

Το πρώτο ημίχρονο στον Ταρλα ολοκληρώθηκε με τον Αιολικό να βρίσκεται πίσω στο σκορ με 0-3. Το 2 πρώτα γκολ για την ομάδα του Μακεδονικού σημείωσε ο Ramirez Montoya στο 12’ λεπτό με ένα σουτ εκτός περιοχής. Το δεύτερο γκολ στο 22’ σε μια φάση καρμπόν με ένα σουτ εκτός περιοχής και την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα. Το 0-3 το έκανε ο Ζαφειράκης σε μια φάση οριακή για οφσάιντ όταν ο παίκτης βγήκε στην αντεπίθεση και με ένα πλασέ κάνει το 0-3 στο 33’. 

 

Στο δεύτερο Ημίχρονο παρά τις προσπάθειες του Αιολικού να ανατρέψει τα σκορ δεν τα κατάφερε εκτός από τον Kordic που στο 55’ μετά από μια εξαιρετική ατομική ενέργεια σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα και κάνει το 1-3 . 

 

Η ταυτότητα του αγώνα 

Γήπεδο: "Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης Ταρλάς" 

 

Αιολικός (Χαραλαμπίδης):Dokic, Ουνγιαλίδης, Κεχαγιάς, Τριανταφύλλου, Καρανίκας, Λαγός, Srnic, Nnomo, Zakaric, Achahbar, Μανούσος .

 

Μακεδονικός (Μαλεζάς): Περντρέου, Προβυδάκης, Σαραγιώτης, Τσαμούρης, Λυμπεράκης, Παναγιωτούδης, Μελετίδης, Ραμίρεζ, Τσουκάνης, Ζαφειράκης, Μπιανκόνι.