Ισοπαλία 1-1 με την ιστορική ΑΕΛ για τον Αιολικό στο δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης


Πηγή φωτογραφίας sportlesvos.gr

Αιολικός και ΑΕΛ αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1, μπροστά σε περίπου 700 φιλάθλους στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2. ΓΚΟΛ για την ΑΕΛ με σουτ του Πεντρόσο στο 25ο λεπτό, με τον Αιολικό να ισοφαρίζει με σουτ από κοντά του Γιόκε στο 47ο λεπτό. 

Η Λάρισα είχε δοκάρι στο 15’. Μετά από λάθος γύρισμα του Κολλαρά, η μπάλα έφτασε στον Ογκμποε, ο οποίος έκανε το πλασέ και κατέληξε στο δοκάρι του Μιλόγιεβιτς.


Οι «βυσσινί» στο 25’ άνοιξαν το σκορ. Ο Πεντρόζο βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, από ασίστ του Πλέγα, και νίκησε τον Μιλόγιεβιτς για το 0-1. Οι γηπεδούχοι έχασαν καλή στιγμή στο 42’ με τον Καρανίκα να σεντράρει μέσα στην περιοχή προς τον Μανούσο, την κεφαλιά του οποίου έδιωξε σε κόρνερ ο Σουλούκος.


Ο Γιοκέ στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, με ωραία κίνηση και δυνατό σουτ, ισοφάρισε σε 1-1 στο 47’. Στο 72’ ο Σουλούκος έδιωξε εντυπωσιακά το σουτ του Μανούσου.


Ο Κοσούνου έχασε μοναδική ευκαιρία στο 88’ με χαμένο τετ α τετ. Στο 89’ ακυρώθηκε γκολ της Λάρισας του Ογκμπόε, με τον βοηθό διαιτητή να σηκώνει τη σημαία για οφσάιντ, αλλά ο διαιτητής γύρισε την φάση πίσω και δίνει φάουλ έξω από την περιοχή για την ΑΕΛ και κίτρινη κάρτα στον Τριανταφύλλου.


Συνθέσεις:


Αιολικός (Χαραλαμπίδης): Μιλόγιεβιτς, Κολλαράς, Μαξιμένκο, Τριανταφύλλου, Καρανίκας, Κάτσε, Σρνιτς (46’ Κόρνιτς), Τριανταφυλλάκος (46’ Γιοκέ), Ενομό (46’ Λουμανσρούμπεν), Ζάκαριτς (78’ Μουχάλης), Μανούσος.


ΑΕΛ (Δερμιτζάκης): Σουλούκος, Ηλιάδης, Στάμου, Παπαγεωργίου Θ. (60’ Καλουτσικίδης), Μαϊδανός, Πλέγας (60’ Πατράλης), Παπαγεωργίου Κ. (60’ Κοσούνου), Αντράντα (75’ Θωμαΐδης), Πεντρόζο, Μαυριάς, Ογκμπόε.


Πηγή liganews.gr 


Η βαθμολογία