Εγκάρδια υποδοχή επιφύλαξαν στον Πανάγο Κουφελο σε Πλακαδο, Παλαιοκηπο και Μεσαγρο (Pics)



Εγκάρδια υποδοχή επιφύλαξαν στον υποψήφιο δήμαρχο Μυτιλήνης Πανάγο Κουφελο, οι κάτοικοι του Πλακαδου, του Παλαιοκηπου και του Μεσαγρού κατά τη περιοδεία του χθές, η οποία συνοδευόταν από πλήθος υποψηφίων, μέλη και φίλους της παράταξης Νέα δράση νέος δήμος.

Οι δημότες των παραπάνω χωριών επισήμαναν την απουσία της νυν Δημοτικής Αρχής και ζήτησαν από τον επικεφαλής του συνδυασμού «Νεα δράση νέος δήμος» να είναι παρών από την επόμενη μέρα των εκλογών.

Ο κ. Κουφελος επισήμανε ότι το πρόγραμμα του συνδυασμού συνδιαμορφώνεται με τους υποψήφιους Δημοτικούς και τοπικούς Συμβούλους, οι οποίοι είναι και θα είναι τα μάτια του και τα αυτιά του σε όλες τις κοινότητες, ώστε να δίνονται άμεσα λύσεις στα προβλήματα που ανακύπτουν, πριν γίνουν μεγάλα.

«Σε αυτή την πορεία είμαστε όλοι μαζί και θα είμαστε παρόντες από την επόμενη ημέρα των εκλογών, τόνισε χαρακτηριστικά. Ταυτόχρονα, υποσχέθηκε και τη συχνή δική του παρουσία, ώστε να έχει και προσωπική εικόνα και κάλεσε τους πολίτες να επισκέπτονται και εκείνοι το Δημαρχείο. «Το Δημαρχείο είναι το σπίτι όλων των Δημοτών και οι πόρτες όλων των γραφείων θα είναι ανοιχτές. Κι επειδή εμείς είμαστε ομάδα, είτε μιλάτε μαζί μου είτε με τους αντιδημάρχους τα θέματα θα επικοινωνούνται και θα προωθούνται προς επίλυση».

Κατά την διάρκεια της περιοδείας ο υποψήφιος δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγος Κουφελος συναντήθηκε και με μέλη του Πολιτιστικού συλλόγου Παλαιοκήπου ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ.

Δείτε φωτογραφίες