Πλήθος κόσμου στον αγιασμό του εκλογικού κέντρου του Πανάγου Κουφελου με σεβασμό στους πλημμυροπαθείς (Pics, Video)

Με την παρουσία πλήθους υποψηφίων, στελεχών της παράταξης και κατοίκων της Μυτιλήνης τελέσθηκε σήμερα από 6 ιερείς ο αγιασμός στο εκλογικό κέντρο του υποψηφίου Δημάρχου Μυτιλήνης Πανάγου Κουφέλου και της παράταξης «Νεα δράση νέος δήμος» 


Στο πέρας της τελετής ο υποψήφιος Δήμαρχος Μυτιλήνης Πανάγος Κουφέλος ευχαρίστησε όλους τους συνυποψήφιους, τις συνυποψήφιες και τα πρόσωπα που παρέστησαν και τους κάλεσε να βγουν σε κάθε δρόμο, σε κάθε συνοικία, σε κάθε χωριό, ώστε να ακούσουν και να καταγράψουν με σχολαστικότητα τα όσα έχουν να πουν οι δημότες του νησιού μας.  


Δεν παρέλειψε φυσικά να αναφερθεί και στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας τονίζοντας πως σήμερα δεν έγιναν τα εγκαίνια σεβόμενοι το πένθος για τις ανθρώπινες απώλειες και τις μεγάλες καταστροφές.

 

Όπως δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Μυτιλήνης Πανάγος Κουφέλος τα επίσημα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο στις 18:30. 


Αξίζει να σημειωθεί ότι από σήμερα ξεκίνησε και η συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης και τροφίμων για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας, με τον κόσμο που παραβρέθηκε στην αγιασμό να ανταποκρίνεται πλήρως στο κάλεσμα του συνδυασμού φέρνοντας μαζί του εκατοντάδες είδη πρώτης ανάγκης και τροφίμων....


Η συλλογή των προϊόντων για τους πλημμυροπαθείς θα συνεχιστεί για λίγες ημέρες ακόμα.