Καταγγελία στο LesvosPost.com για την χαμηλή πίεση νερού στην Μόρια


Μια καταγγελία δέχθηκε το LesvosPost από κάτοικο τις περιοχής της Μοριας για την χαμηλή πίεση που έχει το νερό στην περιοχη και ειδικοτερα στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου.

Η κατάσταση είναι έτσι εδώ και αρκετό καιρό και οι κάτοικοι του χωριού έχουν αγανακτήσει με την ΔΕΥΑΛ και τον Δήμο Μυτιλήνης να αδιαφορούν.

Αναλυτικά η Καταγγελία :

<< Καλησπέρα, σας στέλνω αυτό το μήνυμα γιατί θέλω να αναφέρω ένα πρόβλημα που γίνεται εδώ όλο το καλοκαίρι και Η ΔΕΥΑΛ  καθώς και ο ΔΗΜΟΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ αδιαφορούν, η πίεση του νερού στο χωριό της μοριας είναι τραγική στην περιοχή της εκκλησίας του Αγίου Δημητρίου ειδικότερα.

Πιο συγκεκριμένα από την ημέρα που έφτιαξαν τον υποτιθέμενο βιολογικό και άφησαν όλα τα λάστιχα του νερού εκτεθειμένα στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας καθώς και του γυμνασίου της Μοριας από τότε δεν υπάρχει ΜΟΝΙΜΑ πίεση νερού καθώς και τον χειμώνα τα σπίτια μένουν χωρίς νερού διότι παγώνουν οι σωλήνες!!!

Όλο το καλοκαίρι μέχρι και σήμερα δεν υπάρχει πίεση απευθυνθήκαμε πολλές φορές στην ΔΕΥΑΛ αλλά καμία προσπάθεια για να γίνει κάποια ενέργεια. Πλέον τα πλυντήρια καθώς και όλες οι εργασίες σπιτιού είναι εργασίες που δεν γίνονται με το νερο που πληρώνουμε. >>