Καραϊσκάκη Μαρία Γιασεμή : "Γιατί όλοι μαζί μπορούμε να φέρουμε τη λάμψη τόσο στον δήμο όσο και στα πρόσωπα των πολιτών της! " - Υπ. Δημοτική Σύμβουλος Μυτιλήνης


Γιατί με τον Πανάγο Κουφέλο

Η αντίστροφη μέτρηση προς τις κάλπες των αυτοδιοικητικών εκλογών έχει ήδη ξεκινήσει και νιώθω μεγάλη τιμή που θα συμπορευτώ στο πλευρό του Πανάγου Κουφέλου ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος Μυτιλήνης με τον συνδυασμό <<Νέα Δράση- Νέος Δήμος>>.

Πιστεύω ακράδαντα ότι οι νέοι και οι νέες μπορούν και έχουν την υποχρέωση να συμμετέχουν ενεργά στα κοινά για να κάνουμε επιτέλους το καλύτερο για τον δήμο μας.

Αυτό μπορεί να υλοποιηθεί στο πλευρό αυτού του καταξιωμένου ανθρώπου, του Πανάγου, που με το όραμά του και τη βοήθεια των μελών του συνδυασμού του φιλοδοξούμε να φτάσουμε το Δήμο Μυτιλήνης στα καλύτερά του! #metonPanago λοιπόν!

Βιογραφικό σημείωμα :

Ονομάζομαι Καραϊσκάκη Μαρία Γιασεμή του Χαραλάμπους και της Αύρας και είμαι γεννημένη στις 04/10/1994 στη Μυτιλήνη. Είμαι παντρεμένη εδώ και δύο χρόνια με τον Ευστράτιο Στεφάνου και περιμένουμε να ολοκληρωθεί η ευτυχία μας με την έλευση των δίδυμων κοριτσιών μας.

Σπούδασα ελληνική φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Πατρών, με ειδίκευση στις κλασικές σπουδές, ενώ ταυτόχρονα παρακολούθησα αρκετά σεμινάρια ψυχολογίας, budgeting, συμβουλευτικής και προπονητικής ζωής καθώς και ειδικής αγωγής. Σήμερα εργάζομαι ως εκπαιδευτικός σε διαδικτυακό σχολείο με σκοπό την εκμάθηση των ελληνικών ως δεύτερη ή ξένη γλώσσα σε παιδιά και ενήλικες του εξωτερικού.

Ως νέα γυναίκα και ως μέλλουσα μητέρα, ζητάω την στήριξή σας προκειμένου να δούμε μαζί τα ζητήματα της καθημερινότητας από μια διαφορετική οπτική με πλήρη ευαισθητοποίηση στη σύγχρονη οικογένεια