Παναγιώτης Ζαφειρίου - Υπ. Περιφερειακός σύμβουλος Λέσβου με τον Αλκιβιάδη Στεφανή



Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος της ΠΕ Λέσβου με την παράταξη Νέα Δυναμική και επικεφαλής υποψήφιο περιφερειάρχη τον Αλκιβιάδη Στεφανή Παναγιώτης Ζαφειρίου εξηγεί τους λόγους για τους οποίους είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Αλκιβιάδη Στεφανή.

"Γνωρίζοντας πραγματικά τις ανάγκες του νησιού μας και των υπολοίπων νησιών του Βορείου Αιγαίου, καθώς και το πλήθος των δυσεπίλυτων προβλημάτων λόγω της πολυετούς ενασχόλησής μου με τα κοινά του τόπου, έλαβα την απόφαση να κριθώ από τους συμπολίτες μου για ακόμη μια φορά στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές.

Με εμπειρία που απέκτησα από τον πρώτο βαθμό της τοπικής αυτοδιοίκησης ως Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, αργότερα (2019) ως υποψήφιος δήμαρχος Δήμου Μυτιλήνης και επικεφαλής της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης "η Λέσβος όπως της αξίζει"  (που δημιουργήθηκε από τη σύμπραξη νέων ανθρώπων συγκεντρώνοντας ποσοστό 8% στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές),  ως αιρετός δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του Νομικού Προσώπου της σχολικής επιτροπής της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και πλέον σήμερα ως εντεταλμένος Παιδείας και Καθαριότητας του Δήμου Μυτιλήνης και Πλωμαρίου, στήριξα και συνεχίζω να στηρίζω την παρούσα δημοτική αρχή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, βάζοντας πλάτη σε δύσκολες αποφάσεις και αναλαμβάνοντας αρκετές ευθύνες. 

Με καίριες παρεμβάσεις χωρίς κορόνες αλλά με μεθοδικότητα και επιχειρήματα ανέλαβα την ευθύνη της εκπροσώπησης των συμπολιτών μου τιμώντας την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν με την ψήφο τους. 

Δεν ήταν λίγες οι φορές που κρίθηκα αρνητικά για αναπόφευκτα λάθη και παραλείψεις. Όμως με αδιάκοπη προσπάθεια οι πράξεις με δικαίωσαν, έστω και από τη θέση της μειοψηφίας που κατείχα αρχικά στο δημοτικό συμβούλιο.

Όλα αυτά τα χρόνια η ενασχόλησή μου με την τοπική αυτοδιοίκηση με έμαθε να αναλαμβάνω ως πολιτικό πρόσωπο πάντοτε τις ευθύνες που μου αναλογούν καθώς και ορισμένες φορές να παίρνω το ρίσκο των αποφάσεών μου προκειμένου να ωφεληθεί ο τόπος μας.

Η πρόκληση των σημερινών αυτοδιοικητικών εκλογών δεν θα μπορούσε ούτε αυτή τη φορά να με βρει αμέτοχο.

Έτσι και σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση ανταποκρίθηκα θετικά στην πρόσκληση ενός αξιόλογου και έντιμου πολιτικά ανθρώπου, του κ. Αλκιβιάδη Στεφανή. 

Γι'αυτό με περισσή χαρά και ενθουσιασμό δηλώνω πως θα είμαι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό Νέα Δυναμική του υποψηφίου Περιφερειάρχη Αλκιβιαδη Στεφανή, τον οποίο σέβομαι και εκτιμώ απεριόριστα λόγω του ήθους και της άριστης επαγγελματικής του κατάρτισης, χαρίσματα που κάλιστα μπορούν να οδηγήσουν την Περιφέρεια Βόρειου Αιγαίου στην κορυφή των εξελίξεων και της ανάπτυξης.

Καλώ λοιπόν όλους τους συμπολίτες μου να στηρίξουμε αυτήν την νέα δυναμική προσπάθεια βάζοντας τα νησιά του Βορείου Αιγαίου στην πρώτη γραμμή της προόδου και της ευημερίας.

Παναγιώτης Ζαφειρίου